Bloembollen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Fleur de tuin op gemakkelijk wijze op met een bloembollen pakket

Voor een tuin vol met fleurige bloemen, hoeft u helemaal geen vaste planten te poten. Niet iedereen is even goed met vaste planten. U wenst wel een leuke tuin met bloemen, maar u wilt er geen onderhoud aan? Kies dan voor een bloembollen pakket. Vooral als u kiest voor meerjarige bloembollen, dan hoeft u de komende jaren niet meer naar uw tuin om te kijken. Niets is zo gemakkelijk als bloembollen in de tuin. Wel is het zo, dat de planten uit de bloembollen maar tijdelijk zijn. U heeft met bloembollen niet het gehele jaar mooie bloemen. Misschien dat u dan moet kiezen voor voorjaarsbloeiende én zomerbloeiende bloembollen. U heeft dan zowel in de lente als in de zomer bloemen.

Waar aan denken bij een bloembollen pakket kopen?

Wilt u een bloembollen pakket kopen, dan is het belangrijk om te weten van welke planten u bloembollen aanschaft. Aan de hand hiervan wordt de periode bepaald wanneer u de bloembollen moet planten. De meest bekende bloembollen, zijn de voorjaarsbloeiers, zoals tulpen, narcissen en krokussen. Deze bloembollen plant u in het najaar, vanaf de maand september tot december. De bloembollen komen dan in het vroege voorjaar uit. Heeft u zomerbloeiers, zoals calla´s en dahlia´s, dan plant u de bloembollen in het voorjaar, maar wel nadat de vorstperiode voorbij is. Houd als plantafstand tussen de bloembollen, driemaal de breedte van de bol aan en voor de diepte, driemaal de hoogte van de bloembol.

Uw bloembollen pakket bestellen bij Het Groene Paradijs

Met bloembollen heeft u tijdens de lente en/of de zomer prachtige bloemen waar u niets aan hoeft te doen. Enkel de bloembollen op het juiste moment planten is het enige wat u hoeft te doen. Door een bloembollen pakket te bestellen, heeft verschillende soorten bloembollen en desgewenst van verschillende soorten bloemen. Een bloembollen pakket bestellen kan simpel online in de webshop van Het Groene Paradijs. Bestel één of meerdere bloembol pakketten en u kunt al snel aan de slag om uw bloembollen aan te planten.