Bomen

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Koop ook een schitterende boom bij het Groene Paradijs

Een boom in uw tuin kan een echte aanwinst zijn. Wij hebben bomen beschikbaar voor iedere tuin. Of u nu een kleine tuin heeft of een grote tuin, in iedere tuin kunt u bomen planten. Bomen koopt u eenvoudig en veilig via de webshop van het Groene Paradijs.

Welke boom kiest u?

Heeft u een grote tuin, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Magnolia. Bij het Groene Paradijs kunt u online de Magnolia Soulangeana kopen die tijdens de bloeiperiode vol prachtige grote roze-witte bloemen zit. Aangezien de Magnolia wel 5 meter hoog kan worden, zijn deze bomen niet geschikt voor kleine tuinen. U hoeft overigens niet bang te zijn dat de schaduw van de door u geplante bomen de groei van uw overige planten zal belemmeren. Door te kiezen voor bodembedekkers die goed gedijen in de schaduw, zoals de Grote Maagdenpalm, heeft u toch een kleurrijke tuin ondanks de schaduw.

Bomen voor kleine tuinen

Voor kleine tuinen zijn er bij ons boompjes op stam beschikbaar. De stam van deze boompjes groeit voornamelijk in de breedte terwijl de hoogte enigszins gelijk blijft. Op deze manier kunt u optisch ruimte creëren in de tuin. Deze boompjes zijn ook uitermate geschikt om in een ruime pot op het balkon te houden, mits ze op de juiste wijze verzorgd worden. Heeft u vragen over het planten van bomen in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van een deskundig advies.

Bomen online bestellen

U kunt bij het Groene Paradijs online uw boom kopen via de webshop. De bomen worden direct vanaf de kweker veilig en zorgvuldig bij u afgeleverd. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen in Gilze. Het Groene Paradijs is een bedrijf waar enkel mensen met een hart voor planten werken. U kunt er dus op vertrouwen dat uw planten van goede kwaliteit zijn en een goede start kunnen maken in uw tuin.