Hakonechloa macra

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Hakonechloa Macra bestellen

Bent u op zoek naar een uniek, mooi element voor in uw tuin? Neem dan een kijkje in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben in onze webshop een groot aantal verschillende planten, struiken, bomen, hagen en grassen voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de Hakonechloa Macra. De naam komt u misschien niet bekend voor, maar wij kunnen u garanderen dat u hier een prachtig gras mee in huis haalt. Laten we de plant ook nog even bij zijn meer bekende naam noemen. Hakonechloa Macra is namelijk ook wel bekend onder de naam Japans siergras.

 

 

Wilt u een Hakonechloa Macra kopen?

Bij Het Groene Paradijs hebben we de mooiste planten voor u klaarstaan. Deze worden door onze specialisten met de grootst mogelijke zorg voor u gekweekt. Zo weet u zeker dat u straks iets moois aan uw tuin toevoegt waar u vele jaren van kunt genieten. Een Hakonechloa Macra bestellen is bij ons heel eenvoudig, aangezien wij onze webshop dusdanig hebben ingericht dat u deze makkelijk kunt vinden. De Hakonechloa Macra kopen is geheel veilig, maar daarbij ook nog eens heel voordelig. Doordat wij geen tuincentrum of showroom hebben kunnen wij onze kosten zo laag mogelijk houden. En daar profiteert u als klant natuurlijk ook van mee!

 

Eenvoudig een Hakonechloa Macra kopen bij Het Groene Paradijs

Bij Het Groene Paradijs werken louter mensen die een echte passie hebben voor planten. Mensen die gek zijn op het kweken van planten en die deze passie graag met anderen delen. Vandaar ook dat wij altijd onze best zullen doen om ervoor te zorgen dat u straks iets moois in uw tuin heeft staan. Een plant, struik of boom die met de grootst mogelijke zorg is gekweekt en waar u lange tijd van kunt gaan genieten. Meer weten hierover? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen over onze planten aan ons te stellen.