Kardinaalsmuts

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met een kardinaalsmuts opvallend en mooi groen in de tuin

Wilt u een mooie groene bodembedekker in uw tuin? Dan maakt u met de kardinaalsmuts een zeer goede keuze. De kardinaalsmuts valt vooral op de door de bonte bladeren. De bladeren zijn meestal groen en gecombineerd met een andere kleur aan de randen, zoals geel of wit. Het bijzondere aan de groei van de bladeren, is dat ze meestal per drie of vier tegenoverstaand van elkaar groeien. Dit geeft mede met de kleuringen in het blad een leuk effect aan de plant, maar is hierdoor ook een opvallende verschijning in de tuin. Het is een goede winterharde plant, waarbij ook profiteert van een wintergroene plant.

Een kardinaalsmuts kopen is altijd een goed idee

Met een kardinaalsmuts in uw tuin zult u altijd veel plezier beleven. Vooral als u al veel groen in de tuin heeft, zorgen de bladeren van de kardinaalsmuts juist voor een opvallende afwisseling in groenkleuren. In de winter blijft u genieten van de kardinaalsmuts, want de plant is wintergroen. Zodra het voorjaar wordt, zal de kardinaalsmuts gaan bloeien. Er kunnen dan kleine groen/witte bloemetjes tevoorschijn komen, maar die zullen niet opvallend aanwezig zijn en wegvallen tegen de kleur van de bladeren. Er zijn ook soorten kardinaalsmutsen die besjes geven. Deze besjes zijn overigens wel giftig voor de mens.

Een kardinaalsmuts online bestellen bij Het Groene Paradijs

U kunt een mooie kardinaalsmuts online bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben in ons assortiment twee soorten, namelijk één met wit/groene bladeren en een soort met geel/groene bladeren. Welk soort u ook kiest, u heeft met de kardinaalsmuts altijd een bijzondere plant in de tuin. Bij levering van de kardinaalsmuts, zal deze ongeveer 5 tot 10 centimeter groot zijn. Nadat u de plant in de tuin heeft gezet, kan deze uitgroeien tot wel 80 tot 100 centimeter. Wij zorgen er bij uw bestelling voor, dat de kardinaalplant goed wordt ingepakt, zodat deze onbeschadigd bij u geleverd wordt.