Klimop

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een klimop voor in uw tuin

De klimop is een van de populairste klimplanten die er te krijgen zijn. Logisch ook, want het is een prachtige plant die er in elke tuin mooi uitziet. We raden u dan ook van harte aan om eens in ons assortiment te komen kijken als u op zoek bent naar een plant waar u lang van kunt genieten. De klimop is een plant die met de juiste plaatsing en verzorging een positieve invloed kan hebben op het uiterlijk van uw tuin. Het is een plant die het hele jaar door groen blijft. Mocht u andere planten in uw tuin hebben die hun kleur verliezen, dan kunt u er in ieder geval op rekenen dat deze klimop voor wat kleur blijft zorgen.

Wilt u klimop bestellen?

Een klimop kopen is heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. U bestelt deze plant heel eenvoudig in onze webshop, waarna wij zorgen dat de plant zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. De klimop heeft een kenmerkend uiterlijk, wat er ook aan bijdraagt dat de plant zo populair is. Let er hierbij wel op dat, als u de klimop teveel zijn gang laat gaan, er geen andere planten in de omgeving kunnen groeien. Maar met een beetje liefde en aandacht heeft u straks een prachtige tuin waar de klimop een hele mooie plek in inneemt.

Meer weten over de klimop?

Mocht u meer vragen hebben over de klimop, of wilt u een klimop bestellen bij ons? Dan kunt u met uw vragen altijd even contact met ons opnemen. We raden u daarbij aan om vooral even in ons assortiment te kijken als u wilt zien welke soorten klimop en andere klimplanten wij allemaal in onze webshop hebben staan. We raden u daarbij aan om vooral ook eens contact met ons op te nemen als u advies wilt hebben over waar u uw nieuwe planten het beste neer kunt zetten.