Miscanthus

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Miscantus voor in uw tuin

De Miscanthus is een plant die momenteel erg populair is. Deze plant, ook wel bekend onder de naam Zilvergras, heeft namelijk allerlei voedzame waarden. Er wordt dan ook wereldwijd veel Miscanthus gekweekt. Laten we het voedzame aspect even buiten beschouwing, dan is deze plant ook gewoon erg mooi. Het is een bamboe achtige plant die het perfect kan doen bij u in de tuin. Deze plant kan tot wel drie meter hoog worden als u hem zijn gang laat gaan. Bij Het Groene Paradijs kunt u de Miscanthus bestellen. We zorgen er dan voor dat deze plant zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Wilt u een Miscanthus bestellen?

Het is belangrijk om altijd goed in de gaten te houden wat voor planten u in uw tuin zet. Passen deze planten goed bij elkaar en staan ze elkaar niet in de weg? De Miscanthus is een plant die eigenlijk in elke omgeving wel een plekje kan vinden. De plant ziet er schitterend uit en is dan ook echt een aanwinst voor tuinen waar hij wordt neergezet. Wilt u hier meer over weten? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment. De Miscanthus bestellen bij ons is heel eenvoudig. Wij zorgen er dan voor dat de plant zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.

Een Miscanthus kopen

Met een Miscanthus kunt u er op rekenen dat er wat extra pracht en praal aan uw tuin wordt toegevoegd. We raden u dan ook van harte aan om eens in ons assortiment te komen kijken als u zo'n prachtige plant aan uw tuin toe wilt voegen. We leveren u deze plant dan razendsnel, zodat u deze ook meteen in uw tuin neer kunt zetten. U kunt er bij ons op rekenen dat de planten die wij leveren helemaal vers bij de kweker vandaan komen. We willen bij Het Groene Paradijs onze klanten altijd de beste service bieden.