Oersterke bodembedekkers

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aan oersterke bodembedekkers beleeft u lang plezier

Bodembedekkers zijn mooie plantjes en tegelijk zeer effectief om in uw tuin te gebruiken. Ze vullen de kale plekken in uw tuin snel op, waardoor onkruid hier geen kans meer maakt. Of u nu kiest voor groene bodembedekkers of bloeiende bodembedekkers, ze zullen een waardevolle aanvulling zijn voor uw tuin. Oersterke bodembedekkers is een term die voor veel van deze planten geldt. Dit houdt in dat u hier meerdere jaren van geniet, doordat ze goed winterhard zijn en bestand zijn tegen diverse soorten ziektes. Doorgaans kunnen oersterke bodembedekkers op iedere plek in de tuin worden geplaatst, ook op plekken waar de zon zich minder vaak laat zien.

Welke soorten bodembedekkers zijn oersterk?

Zoekt u bodembedekkers die oersterk zijn en waar u jaren mee vooruit kunt? Dan is de keuze relatief groot. Bij oersterke bodembedekkers bestaat er een grote verscheidenheid van zowel bloeiende als niet bloeiende bodembedekkers. Een sterke bodembedekkers hoeft niet in te houden dat deze geen bloeiende bloemen bevat. Een soort die zeer sterk is, is vetkruid. Deze lage bodembedekkers worden ook wel eens sedum genoemd en zijn geliefd voor bijvoorbeeld groendaken. De planten blijven het gehele jaar mooi en zijn bovendien winterhard. Schaduwkruid is ook zo´n sterk ras. Het kenmerk van schaduwkruid, is dat het een niet bloeiende bodembedekker is. Het is een plant die altijd groen is en ook in de winter het blad groen houdt. Hiermee creëert u het gehele jaar door een groen bedje voor uw tuin.

Oersterke bodembedekkers kopen bij Het Groene Paradijs

Oersterke bodembedekkers kopen gaat heel gemakkelijk bij Het Groene Paradijs. Welk soort oersterke bodembedekkers u ook bij ons koopt, u krijgt altijd een groeigarantie op al onze planten en struiken. Hierdoor garanderen wij de hoge kwaliteit van onze planten. Zodra u uw bestelling ontvangt, kunt u ook direct genieten van de groene bladeren en/of bloeiende bloemen. Daarnaast bieden wij u een grote keuze uit oersterke bodembedekkers.