Online planten

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eenvoudig en voordelig online planten kopen

Wilt u online planten kopen bij een betrouwbare webshop waar de hoogste kwaliteit wordt geleverd? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben in onze webshop namelijk schitterende planten voor u klaarstaan in alle kleuren en soorten. Wat voor plant u ook precies zoekt, u kunt er op rekenen dat u bij ons de mooiste exemplaren gaat vinden. Planten online kopen is iets wat wij u van harte aan kunnen bevelen. U kunt bij ons op uw gemak eens kijken wat voor mooie planten wij allemaal voor u klaar hebben staan.

 

 

Wilt u online planten bestellen

Veel webshops in planten, bomen en struiken hebben daarbij ook een showroom waar u de planten kunt komen bekijken. Bij ons is dit niet het geval. We hebben er voor gekozen dit niet te doen, om ons zo helemaal op het kweken en verkopen van de planten te kunnen richten. Hierdoor is het voor ons ook mogelijk om al het groens in onze webshop tegen een scherpe prijs aan te kunnen bieden. We hebben niet de kosten die bij het onderhouden van een showroom komen kijken, wat we voor u weer doorberekenen in de prijs die u betaalt voor onze planten. Overigens is het wel mogelijk om uw bestelling op ons postadres op te komen halen indien u dit wenst.

 

Meer weten over planten online kopen

Planten online kopen is bij Het Groene Paradijs heel eenvoudig. We raden u dan ook aan om gewoon eens bij ons langs te komen om te zien wat wij allemaal voor u klaar hebben staan. Online planten bestellen is dan ook nog eens heel simpel. Schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over onze webshop, over een bestelling of over een bepaalde plant waar u uw oog op heeft laten vallen. Voor online planten is Het Groene Paradijs de aangewezen webshop. Online planten kopen doet u bij ons heel veilig, snel en voordelig!