Pachysandra

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Pachysandra voor in de tuin

Bent u op zoek naar een mooie bodembedekker die er het hele jaar door groen uit blijft zien? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende soorten bodembedekkers staan. Dit zijn planten die de grond van uw tuin een mooi, groen aanzien geven, waarbij er meestal ook bloemetjes te zien zijn. Dat is bijvoorbeeld ook het geval met de Pachysandra. Dit is een plant die er altijd mooi groen bijstaat, maar die daarnaast ook nog eens witte bloempjes krijgt. Een prachtige bodembedekker zodoende.

De Pachysandra kopen bij Het Groene Paradijs

De Pachysandra is ook wel bekend onder de Nederlandse naam Schaduwkruid. De naam zegt het eigenlijk al een beetje, deze plant gedijt ook als hij niet de hele dag in de zon staat. Sterker nog, de plant vindt het wel prima in de schaduw en kan hier dan ook met een gerust hart geplant worden. Dit is een bodembedekker die nooit heel hoog wordt. Het is ook goed de plant bij te snoeien als hij wel meer de lucht inschiet, aangezien dat beter is voor het Schaduwkruid. De Pachysandra bestellen bij Het Groene Paradijs is heel eenvoudig. In onze overzichtelijke webshop hebben we dit zo simpel mogelijk gemaakt voor u.

Eenvoudig Pachysandra bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een mooie plant voor in de tuin, die prima te gebruiken is als bodembedekker, dan is een Pachysandra kopen een goede keuze. Als u de Pachysandra bij ons bestelt, dan zorgen wij ervoor dat de plant zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Dit doen wij altijd direct bij de kweker vandaan. Zo kunt u er zeker van zijn dat de plant helemaal vers is en dat deze gelijk in uw tuin neergezet kan worden.