Populairste bodembedekkers

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kies uit de populairste bodembedekkers voor uw tuin

In steeds meer tuinen wordt gekozen voor bodembedekkers. Bodembedekkers worden dan ook steeds meer populair. Dit is niet voor niets, want ze zorgen ervoor dat kale bodems in uw tuin snel volgroeid raken met groene of bloeiende plantjes. Dit is ook het kenmerk van bodembedekkers. Ze gedijen enorm snel in de breedte, zodat kale plekken erg snel bedekt worden. Hierbij heeft u de keuze uit groenblijvende bodembedekkers, dus met blad en bodembedekkers die een bepaalde tijd van het jaar bloemen krijgen. Welk soort u ook kiest, u heeft altijd of een mooie groene tuin of een tuin vol met kleurige bloemetjes. Bovendien zijn de populairste bodembedekkers ook erg gemakkelijk in onderhoud.

Welke bodembedekkers zijn het populairst?

Van populaire bodembedekkers zijn erg veel soorten verkrijgbaar. Maar welke bodembedekkers zijn het populairst? Een zeer populaire soort is de maagdenpalm. De naam doet vermoeden dat het helemaal niet om een bodembedekker gaat, maar om een palmboom. Dit is niet het geval. De naam is afkomstig van de lange en slingerende takken en bladeren. De maagdenpalm heeft kleine bloemetjes die wat weghebben van een viooltje. Een voordeel is dat de bloemen het gehele jaar blijven bloeien. Een zeer populaire bodembedekker is schaduwkruid. Dit is een bodembedekker die het gehele jaar voorzien is van groene bladeren en hiermee een groen tapijt creëert. Een kale bodem in uw tuin wordt hiermee snel weggewerkt.

De populairste bodembedekkers kopen bij Het Groene Paradijs

De populairste bodembedekkers zijn allen te koop bij Het Groene Paradijs. Bij de populairste bodembedekkers kopen, hoeft u alleen maar een keuze te maken uit de soort. Dit doet u in onze webshop, zodat u hiervoor niet de deur uit hoeft. In alle gemak neemt u thuis achter uw pc of laptop ons assortiment door, zodat u op ontspannende wijze een keuze kunt maken. Op iedere plant of struik die u in onze webshop bestelt, krijgt u een groeigarantie. Zo weet u zeker dat u goede kwaliteit planten aankoopt.