Siergrassen kwekerij

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De mooiste siergrassen bij onze kwekerij

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van siergras voor in uw tuin? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We verkopen namelijk een groot aantal van de mooiste siergrassen die er te krijgen zijn. We kunnen u deze mooie grassen leveren, aangezien wij een eigen siergrassen kwekerij hebben. Bij onze kwekerij gaan we met zorg en aandacht te werk, zodat u straks grassen in uw tuin heeft liggen die helemaal bij uw persoonlijke smaak passen. Grassen van de hoogste kwaliteit, die prima tegen de weersomstandigheden bestand zijn.

Bezoek onze online siergras kwekerij

Het Groene Paradijs is een specialist op het gebied van planten, hagen en grassen. We kweken alles zelf, zodat wij onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen leveren. We hebben meerdere verschillende soorten grassen in de aanbieding. Als kwekerij van siergrassen bieden we onze klanten graag een zo groot mogelijke variatie aan grassen aan, zodat ze eenvoudig een keuze kunnen maken die het beste bij hun tuin past. Uiteraard kunt u altijd even contact opnemen met onze siergrassen kwekerij, zodat we samen met u kunnen bekijken welke siergrassen het meest aan te raden zijn.

Meer weten over onze siergras kwekerij?

Indien u meer wilt weten over onze kwekerij van siergrassen, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We raden u daarbij aan om vooral ook eens een kijkje te nemen bij het uitgebreide assortiment op onze website. Wij hebben geen showroom waar u ons siergras kunt komen bekijken, maar hierdoor kunnen wij wel onze prijzen lager houden. Hierdoor biedt onze kwekerij siergrassen aan voor de laagste prijs die u hier online voor kunt vinden. Lage prijzen voor de hoogste kwaliteit, wat kunt u zich nog meer wensen?