Fargesia

14 producten

Fargesia scabrida 'Asian Wonder' Fargesia scabrida 'Asian Wonder' Bamboe
Fargesia murieliae 'Simba' - Bamboe
actie
Fargesia murieliae 'Simba' - Bamboe Sierbamboe
35.99 40.99
Fargesia nitida 'Gansu' - Bamboe
actie
Fargesia nitida 'Gansu' - Bamboe Sierbamboe
35.99 40.99
Fargesia nitida 'Black Pearl' - Sierbamboe
actie
Fargesia nitida 'Black Pearl' - Sierbamboe Sierbamboe
35.99 40.99
50 x Fargesia murieliae 'Panda' - Bamboe 50 x Fargesia murieliae 'Panda' - Bamboe Wintergroene Bamboe 'Panda' 60-80cm
Fargesia murieliae 'Panda' - Bamboe Fargesia murieliae 'Panda' - Bamboe Wintergroene Bamboe 'Panda'
50 x Fargesia nitida 'Black Pearl' - Zwarte Bamboehaag 50 x Fargesia nitida 'Black Pearl' - Zwarte Bamboehaag Sierbamboe
Fargesia 'Rufa' Fargesia 'Rufa' Bamboe
Fargesia robusta 'Formidable'
actie
Fargesia robusta 'Formidable' Bamboe
18.99 24.99
Fargesia robusta 'Campbell' Fargesia robusta 'Campbell' Bamboe
Fargesia 'Blue Dragon' Fargesia 'Blue Dragon' Bamboe
Niet op voorraad
Fargesia 'Murieliae' - Bamboe Fargesia 'Murieliae' - Bamboe Bamboe Murieliae
Fargesia 'Jiuzhaigou' Fargesia 'Jiuzhaigou' Bamboe
Fargesia robusta Pingwu Fargesia robusta Pingwu Bamboe

Wilt u een Fargesia in uw tuin?

Er zijn meerdere soorten bamboe te krijgen. Er zijn meerdere families, die allemaal een groot aantal verschillende soorten hebben voortgebracht. Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres als u bamboe bomen wilt kopen van het Fargesia geslacht. Dit is een familie van middelgrote bamboes uit de grassenfamilie. Deze komt oorspronkelijk uit China, waar deze soort op een groot aantal plaatsen te vinden is. Het is een mooie grassoort die u op meerdere verschillende manieren in kunt zetten in uw tuin. De Fargesia ziet er natuurlijk al mooi uit, maar is daarbij ook een prima afscheiding of bodembedekker.

Wilt u een fargesia kopen?

Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres als u de mooiste bloemen, planten en grassen wilt kopen. We hebben in ons assortiment prachtige grassen klaarstaan die in elke tuin een mooie plek kunnen krijgen. Een Fargesia kopen is bij ons heel eenvoudig. Selecteer de Fargesia die u het mooiste vindt en geef ons uw adresgegevens door. Even uw betaling in orde maken en het Fargesia bestellen is alweer gedaan. Als u bij ons een product bestelt, dan kunt u er op rekenen dat dit direct bij onze kweker vandaan aan u wordt geleverd. Uw Fargesia is dan vers en kan zo in uw tuin gezet worden.

Bij Het Groene Paradijs een Fargesia bestellen

Indien u de keuze heeft gemaakt voor een Fargesia, raden wij u aan om deze bij ons te komen bestellen. Niet alleen vindt u bij ons de mooiste planten van de hoogste kwaliteit, maar daarbij ook nog eens deze beste service. U heeft bij ons bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw planten achteraf te betalen. U kunt zelf kiezen wanneer de planten bij u worden afgeleverd, zodat u zeker weet dat u dan ook thuis bent. U krijgt bij ons groeigarantie en we zorgen dat uw nieuwe planten of struiken snel bij u thuis worden afgeleverd.