Heide

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Erica carnea 'Aurea'
    Erica carnea 'Aurea'
    Geen review beschikbaar
    Vanaf € 2,69
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De mooiste heide planten voor uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in uw tuin? Een plant die er niet alleen maar mooi bijstaat, maar waarbij u er ook op kunt rekenen dat u er lange tijd van gaat genieten? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment namelijk prachtige heide planten klaarstaan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze veilig bij u worden afgeleverd. We hebben een echte passie voor planten, die we graag delen met onze klanten. Heide planten kopen bij ons? Dat is altijd veilig, voordelig en eenvoudig!

Wilt u heide planten bestellen bij Het Groene Paradijs?

Heide planten bestellen is bij Het Groene Paradijs heel eenvoudig. U kiest gewoon op uw gemak de heide planten die u het mooiste vindt, waarna u deze in uw winkelwagentje doet en afrekent. Heide planten kopen is bij ons een garantie voor planten van de hoogste kwaliteit. Alles wat wij aan u leveren wordt door ons namelijk direct bij onze kweker vandaan geleverd. We raden u dan ook aan om het heide planten bestellen gewoon in onze webshop te doen.