Klokjesbloem

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Klokjesbloem bij Het Groene Paradijs

De Klokjesbloem, ook wel Campanula Lactiflora Pouffe genoemd, is een prachtige bodembedekker voor elke tuin. De naam van deze mooie plant is zowel in Nederlands als latijn afgeleid van de vorm. De klokjes uit de naam zijn meteen terug te vinden in het uiterlijk van de bloem op de plant. Maar ook het pouffe uit de Latijnse naam heeft een betekenis. De bladeren vormen namelijk een soort van kussens, waardoor de naam pouffe direct verklaard is. Klokjesbloemen kopen doet u natuurlijk bij Het Groene Paradijs. We hebben een ruim assortiment planten voor u klaarstaan, waar deze schoonheid zeker een mooi plekje tussen verdient. U kunt ook bij ons terecht voor de juiste voeding voor al uw planten, alsmede het beste tuingereedschap.

Wat is een Klokjesbloem precies?

Het Klokjesbloemetje is een plantje dat direct opvalt in uw tuin. In het wild heeft deze plant een witte bloem, maar als u deze zelf plant wordt de kleur meer lichtblauw. Er zijn vele soorten planten te vinden in de Campanula familie, maar deze variant behoort zeker tot de mooiste. Het is een dwergvariant, waarvan de bladeren toch tot een centimeter of dertig lang kunnen worden. Deze plant begint te bloeien in juni en kan het dan heel lang uithouden. Het is dan ook een plantje dat normaal gesproken in de bergen groeit, dus het moet tegen een stootje kunnen! Het is een plantje dat geen grote eisen heeft. Gewone tuingrond is prima voor deze plant, zolang ze maar lekker in het zonnetje kan staan.

Een Klokjesbloem kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u die mooie Klokjesbloemen aan uw tuin toevoegen? Neem dan gewoon even een kijkje in onze webshop. U bestelt al onze tuinplanten heel eenvoudig. U geeft gewoon even aan hoeveel planten u wilt aanschaffen, geeft uw adresgegevens door en rondt de bestelling af. Wij zorgen er dan voor dat uw pakketje zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit geheel veilig gebeurd. U kunt dan snel van uw mooie nieuwe planten gaan genieten. Meer weten? U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies, ook aangaande de verzorging van de planten die wij verkopen.