Phlox

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Phlox in uw tuin zetten

Bent u op zoek naar een plant voor uw tuin, waarvan u zeker kunt zijn dat deze op gaat vallen? Dan raden wij u aan om eens bij Het Groene Paradijs te komen kijken. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal prachtige planten klaarstaan, waar bijvoorbeeld ook Phlox toe behoort. We geven toe: de naam is misschien een beetje apart, maar dat wil niet zeggen dat dit een plant is die de aandacht niet verdient. En aandacht krijgt deze plant, die ook wel bekend is onder de naam Vlambloem. Een naam die de lading dekt, want de kleuren van deze mooie plant vlammen je werkelijk tegemoet.

Wilt u Phlox bestellen?

Met Phlox haalt u een plant naar uw tuin waar u zeker de aandacht mee trekt. Er zijn vele verschillende soorten en kleuren Phlox te krijgen, die natuurlijk prachtig met elkaar te combineren zijn. Het is een plant die een mooie aanvulling is voor elke tuin. Hij kan gebruikt worden als bodembedekker, maar het is ook mogelijk om de Phlox op andere manieren in te zetten. Als u de Phlox bij ons gaat kopen, dan kunt u er op rekenen dat deze snel bij u wordt afgeleverd. Alle planten die wij leveren komen direct bij de kweker vandaan en zijn zodoende geheel vers.

Phlox bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u Phlox kopen en zoekt u nu een webwinkel waar meerdere versies van deze plant te krijgen zijn? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We verkopen deze mooie plant namelijk in meerdere prachtige kleuren. Neem gewoon even contact met ons op als de Phlox wilt kopen maar hier nog wel vragen over heeft. Wij zorgen er dan voor dat u antwoord krijgt op uw vragen. We staan ook klaar met advies over de verzorging en plaatsing van deze mooie planten.