Kattenkruid plant

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Kattenkruid plant bij Het Groene Paradijs

Krijgt u bij het horen van de naam Kattenkruid gelijk een visioen voor ogen van een tuin die volzit met alle katten uit de buurt? Maakt u zich dan geen zorgen hierover. Het is waar dat sommige katten behoorlijk geïnteresseerd kunnen raken in dat heerlijk geurende kruid. Dit is echter niet bij elke soort kattenkruid het geval. U hoeft er dan ook niet bang voor te zijn dat de katten in de rij gaan staan om lekker door uw tuin te kunnen rollen. Kattenkruid is een mooie plant die het goed doet in elke soort tuin. We vertellen u hier graag meer over. Deze plant bestellen doet u bij ons heel eenvoudig.

Wat is een kattenkruid plant?

Kattenkruid planten zijn een aanwinst voor uw tuin. Het is een plant die namelijk heel goed combineert met andere planten. Dit is te danken aan de vrolijke kleur van de blaadjes van deze plant. U ziet op de foto dat we het hier hebben over een paarsblauwe bloem. Die ziet u toch al in een mooie border, of in een veld met siergras staan? Dit is een plant die het prima doet op een drogere grond. Dit is te zien aan de blaadjes van de plant, die licht behaard zijn. Met deze haartjes houdt de plant het vocht binnen. Zorg er dan ook voor dat u de Kattenkruid plant niet neerzet op een grond die u veel water geeft.

De kattenkruid plant kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u van die mooie kattenkruid planten in uw tuin neerzetten? Dan raden wij u aan om gewoon eens een bestelling te maken in onze webshop. Wij handelen elke bestelling snel en grondig af, om er zo voor te zorgen dat de planten zo snel mogelijk bij u thuis in de tuin kunnen beginnen te groeien. Wilt u een kattenkruid plant bij ons kopen maar heeft u nog vragen hierover? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen met al uw vragen. We vertellen u graag alles over deze plant en zorgen er dan graag voor dat u er snel van kunt gaan genieten. En uw kat ook!