Veldesdoorn

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Veldesdoorn voor uw tuin

Met een Veldesdoorn haalt u iets bijzonders naar uw tuin. We hebben deze struik volop in het assortiment van Het Groene Paradijs voor u klaarstaan. Neem dan ook een kijkje bij de uitgebreide informatie over deze plant die we elders op deze website voor u klaar hebben staan. Een Veldesdoorn, ook wel bekend als een Spaanse Aak, behoort tot de familie van de zeepbomen. Toch is een Veldesdoorn zelden ook daadwerkelijk een boom. Meestal blijft het bij een flinke struik, die er in uw tuin prachtig uit zal zien. U haalt ook een blijvertje in huis. Een Spaanse Aak kan namelijk honderden jaren oud worden!

Online een Veldesdoorn kopen

Als u uw oog heeft laten vallen op een Veldesdoorn, dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We kweken deze struik namelijk zelf voor u in onze eigen kwekerij. Als u bij ons een bestelling maakt, dan zorgen we er voor dat deze ook direct bij onze kwekerij vandaan komt. Verser dan dit kan niet. Als u een Veldesdoorn gaat bestellen bij ons, dan wordt deze door ons snel bezorgd. Maar u kunt er ook voor kiezen om de Veldesdoorn bij ons op te komen halen. We hebben geen showroom, maar we bieden het ophalen wel als mogelijkheid aan. Hier kunt u altijd een afspraak over maken met ons.

Vandaag nog een Veldesdoorn bestellen?

Een Veldesdoorn kopen is bij ons snel en veilig te regelen. We hebben onze website zo ontwikkeld dat u hier snel vindt wat u zoekt, waarna u uw bestelling afrekent in onze beveiligde omgeving. Zo heeft u snel het door u bestelde groen in huis. We staan ook altijd klaar om u advies te geven over de planten die wij allemaal verkopen. Wilt u hier meer over weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen.