Vetkruid

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vetkruid voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een veelzijdig, mooi plantje dat het goed doet in elke soort tuin? Dan kunnen we bij Het Groene Paradijs vetkruid van harte aanbevelen. We hebben dit plantje in een groot aantal verschillende soorten in het assortiment staan. Er zijn wel een kleine 500 verschillende soorten van deze sedum te krijgen, wij hebben er hier meerdere verschillende van in het assortiment klaarstaan voor u. Vetkruid is een bijzonder kruid dat ook veel wordt gebruikt op groendaken. U kunt er zodoende op rekenen dat dit een plant is die het hele jaar door mooi blijft staan.

Vetkruid kopen bij Het Groene Paradijs

Als een plant het op een dak goed moet kunnen doen, dan moet het wel een plant zijn die tegen een stootje kan. Dat is bij de vetplant, ook wel bekend onder de naam sedum, zeker het geval. Vetkruid kopen doet u heel eenvoudig in onze webshop, waar we de verschillende soorten overzichtelijk voor u bij elkaar hebben gezet. Zo kunt u snel een keuze maken voor de vetkruiden die u graag in uw tuin wilt zien staan. Of misschien bent u toch wel op zoek naar planten voor op uw dak? We geven u graag advies over welke planten op welke plek het best tot hun recht komen.

Eenvoudig vetkruid bestellen

We vertellen u graag meer over alle plekken waar sedum mooi kan groeien en bloeien. U kunt er bij ons op rekenen dat u planten krijgt geleverd die vers bij de kweker vandaan komen. We hebben dan ook een zeer ruim assortiment van deze planten voor u klaarstaan. Nadat u het vetkruid bestellen heeft afgerond zorgen wij ervoor dat het snel bij u wordt afgeleverd. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen. U kunt er altijd op rekenen dat u bij ons de best mogelijke service krijgt.