Allium tuberosum - Knoflookbieslook

Niet op voorraad

Knoflookbieslook

Omschrijving van Allium tuberosum - Knoflookbieslook

De Allium tuberosum is een nieuwkomer in de Sierui familie. Deze plant wordt ook wel Chinese Bieslook genoemd. De Allium tuberosum bloeit met witte schermen bestaande uit kleine stervormige bloempjes en grassprietachtige blaadjes. In vergelijking met de gewone bieslook zijn de stelen van de De Allium tuberosum platter en zachter van smaak. Ze hebben een lichte knoflook- en sjalot smaak en daardoor te gebruiken in de keuken in onder andere soepen, salades en sauzen. Zowel de bloem als het blad is eetbaar.

 

De bloembollen kunt u het beste aanplanten in de late herfst. Het voordeel van de De Allium tuberosum in pot is dat u deze het gehele jaar behalve bij vorst aan kunt planten. Bij voorkeur staat deze Sierui in de volle zon op een niet al te vochtige bodem.

Wilt u Allium tuberosum - Bieslook kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Bieslook bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Kruidenplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Allium tuberosum - Knoflookbieslook

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 50cm
Bloeiperiode Juli, Augustus, September
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 9
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99