Betaalmethoden

IDEAL

iDeal maakt het mogelijk om direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. Er zijn in Nederland inmiddels meer dan 13.000 webwinkels die betalen met iDEAL als betaalmethode aanbieden. Consumenten noemen als voornaamste redenen om te kiezen voor iDEAL betaling, dat het gemakkelijk, snel en veilig is.

BANKOVERSCHRIJVING

De gegevens van Het Groene Paradijs zijn ; IBAN : NL31RABO0116618426 , BIC : RABONL2U, vermeld graag altijd uw ordernummer bij betalingskenmerk aub. Na ontvangst van betaling zullen wij uw order verzamelen en verzenden. Voor een snellere afhandeling is het aan te raden om een betalingsbewijs door te sturen naar : info@groeneparadijs.nl, omdat het maximaal 3 dagen kan duren voordat wij de overschrijving op onze rekening kunnen zien.

PAYPAL

Als u een emailadres heeft kunt u al met Paypal betalen. Op dit moment heeft al 1 van de 4 Nederlanders een Paypal account. Het is veilig, snel en gemakkelijk! Wist u dat u zelfs via uw mobiele telefoon met Paypal kunt betalen!?

AFTERPAY

– Veilig achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.