Levertermijn

Wij hanteren normaliter een levertijd van 2 tot 10 werkdagen, de gemiddelde levertijd bedraagt 4-5 werkdagen.

Dit betekent dat vanaf het moment dat wij de betaling van u ontvangen hebben, uw bestelling zo snel mogelijk verzameld en overhandigd aan de bezorgdienst.

In de checkout kunt u kiezen voor 3 verzendopties :

- Verzenden naar uw Huisadres 

- Verzenden naar een Servicepunt bij u in de buurt

- Afhalen bij het Groene Paradijs in Gilze

Mocht het echter zo zijn dat er producten buiten onze vaste kanalen moeten worden ingekocht, zal dit een iets langere levertijd met zich mee brengen.

U ontvangt van ons een bericht met een track & trace code zodra wij uw bestelling in behandeling hebben genomen. De track & trace code wordt pas geactiveerd wanneer uw bestelling door ons is overhandigd aan de bezorgdienst. U heeft dan ook de mogelijkheid om een andere levertijd of een ander afleveradres te overleggen.

Mocht u niet thuis zijn, dan kunt u een briefje op uw voordeur hangen voor de bezorger met daarop afleverinstructies (bv onder de carport wegzetten aub) zal de bezorger uw bestelling leveren.

Er is geen handtekening vereist.

 

Ter info: Waarom staan er veel planten op tijdelijk uitverkocht?
Door een schaarste op de plantenmarkt zijn diverse producten op dit moment niet leverbaar. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen. De beschikbaarheid van planten kan iedere week veranderen. Voor een groot deel is dit afhankelijk van het moment waarop de nieuwe teelt van planten weer goed door geworteld is.