Vlinderstruiken

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Buddleja globosa
    Buddleja globosa
    Geen review beschikbaar
    Vanaf € 6,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wilt u een mooie vlinderstruik in uw tuin?

Wilt u eens iets echt bijzonders in uw tuin hebben staan? Wat dacht u dan van een mooie vlinderstruik? Een dergelijke plant ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook echt een aantrekker van de mooiste vlinders. Zo kunt u er op rekenen dat u straks in de zomer een tuin heeft waar u met veel genoegen in zult vertoeven. Een vlinderstruik kopen doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. Wij hebben de prachtigste planten voor u klaarstaan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat deze snel en veilig aan u worden geleverd. Een vlinderstruik bij ons bestellen is daarbij ook nog eens heel voordelig.

Die prachtige vlinderstruik bestellen?

Als u een vlinderstruik wilt kopen, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon eens een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. In onze webshop vindt u namelijk de mooiste planten bij elkaar. Een vlinderstruik is een goede keuze als u het leuk vindt om, naast een prachtige struik, ook een groot aantal vlinders in uw tuin te hebben. Wilt u meer weten over deze plant of heeft u vragen over uw bestelling? Dan neemt u hier gewoon even contact over op met ons.