Passibloem

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zet eens een passiebloem in uw tuin!

Wilt u eens een bloem toevoegen aan uw tuin waarmee u echt iets bijzonders plant? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot aantal prachtige planten voor u klaarstaan. Neem bijvoorbeeld de passiebloem. Dit is een plant die er altijd prachtig bijstaat en die een leuk element is om uw tuin mee op te vrolijken. De naam zegt het ook al, dit is echt een plant voor mensen met een passie voor planten! Een passiebloem kopen is bij ons heel eenvoudig. U kunt uw bestelling hiervan snel en eenvoudig afronden. Een passiebloem bestellen bij ons is daarbij ook nog eens geheel veilig.

Wilt u zo'n prachtige passiebloem kopen?

Als u op zoek bent naar een winkel waar u een passiebloem kunt kopen, dan raden wij u aan om hiervoor gewoon een kijkje te komen nemen bij Het Groene Paradijs. We hebben de mooiste planten voor u bij elkaar staan, hier hoort de passiebloem natuurlijk ook bij. De passiebloem bestellen bij ons? Wij zorgen er dan voor dat de plant binnen vier dagen bij u wordt afgeleverd. Zo heeft u een prachtige plant in uw tuin waarbij u er zeker van kunt zijn dat deze vers bij de kweker vandaan komt.