Veldesdoorn

1 product

Acer campestre - Veldesdoorn
actie
Acer campestre - Veldesdoorn Veldesdoorn
6.66 7.99
Bekijk product

Een Veldesdoorn voor uw tuin

Met een Veldesdoorn haalt u iets bijzonders naar uw tuin. We hebben deze struik volop in het assortiment van Het Groene Paradijs voor u klaarstaan. Neem dan ook een kijkje bij de uitgebreide informatie over deze plant die we elders op deze website voor u klaar hebben staan. Een Veldesdoorn, ook wel bekend als een Spaanse Aak, behoort tot de familie van de zeepbomen. Toch is een Veldesdoorn zelden ook daadwerkelijk een boom. Meestal vind u deze tussen de haagplanten, dat is de meest gebruikte toepassing voor deze plant. U haalt ook een blijvertje in huis. Een Spaanse Aak kan namelijk honderden jaren oud worden!

read-more-splitter

Online een Veldesdoorn kopen

Als u uw oog heeft laten vallen op een Veldesdoorn, dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We kweken deze struik namelijk zelf voor u in onze eigen kwekerij. Als u bij ons een bestelling maakt, dan zorgen we er voor dat deze ook direct bij onze kwekerij vandaan komt. Verser dan dit kan niet. Als u een Veldesdoorn gaat bestellen bij ons, dan wordt deze door ons snel bezorgd. Maar u kunt er ook voor kiezen om de Veldesdoorn bij ons op te komen halen. We hebben geen showroom, maar we bieden het ophalen wel als mogelijkheid aan. Hier kunt u altijd een afspraak over maken met ons.

Vandaag nog een Veldesdoorn bestellen?

Een Veldesdoorn kopen is bij ons snel en veilig te regelen. We hebben onze website zo ontwikkeld dat u hier snel vindt wat u zoekt, waarna u uw bestelling afrekent in onze beveiligde omgeving. Zo heeft u snel het door u bestelde groen in huis. We staan ook altijd klaar om u advies te geven over de planten die wij allemaal verkopen. Wilt u hier meer over weten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen.