Tuingeraniums

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Geranium macrorrhizum 'White Ness'
  Geranium macrorrhizum 'White Ness'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 3,73
 2. Geranium renardii
  Geranium renardii
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 4,13 Vanaf € 1,99
 3. Geranium magnificum
  Geranium magnificum
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 3,31 Vanaf € 1,49
 4. Geranium phaeum Album
  Geranium phaeum Album
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 3,59 Vanaf € 1,19
 5. Geranium pratense
  Geranium pratense
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 4,56 Vanaf € 1,49
 6. Geranium 'Pink Penny'
  Geranium 'Pink Penny'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 4,56 Vanaf € 2,79
 7. Geranium 'Orion'
  Geranium 'Orion'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 6,13 Vanaf € 1,89
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 38

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De mooiste tuingeraniums

Bent u op zoek naar iets moois voor in uw tuin? Dan raden wij u aan om eens in ons assortiment planten te komen kijken. Zo hebben we hier de mooiste tuingeraniums voor u klaarstaan. Tuingeraniums worden in het Nederlands ook wel Ooievaarsbek genoemd. Dit zijn planten die er prachtig uitzien en waarbij u erop kunt rekenen dat ze mooi gaan groeien. De tuingeraniums die wij verkopen komen namelijk vers bij topkwekers vandaan. Wij willen onze klanten mooie planten leveren, waarbij we ook graag zien dat ze lang kunnen genieten van de planten. Tuingeraniums bestellen is in onze webshop heel eenvoudig. Wilt u tuingeraniums kopen? De deuren van onze webshop staan wijd open voor u.

Tuingeraniums of hanggeraniums kopen?

Als we het hebben over tuingeraniums, dan hebben we het over vaste tuinplanten die in Nederland ook wel Ooievaarsbek worden genoemd. Verwar deze niet met potgeraniums (hanggeraniums behoren hiertoe) die officieel “Pelargonium” heten en slechts ongeveer een jaar meegaan. Bent u op zoek naar mooie geraniums voor in uw tuin, bijvoorbeeld voor in uw border of als bodembedekker? Gebruik dan tuingeraniums en benut hun prachtige kleuren en verschijningsvormen om uw tuin op te fleuren.

Hoe Ooievaarsbek snoeien?

Op het moment dat uw tuingeranium, oftewel Ooievaarsbek, is uitgegroeid, kunt u de uitgebloeide bloemen wegknippen. Bij sommige geraniums kan dit de doorbloei stimuleren. Bij bepaalde soorten Ooievaarsbek, zoals de geranium sylvaticum, de geranium endressi, de geranium oxonianum en de geranium pratense, kunt u de plant na de eerste bloeiperiode een keer terugsnoeien, zodat er een tweede bloei kan plaatsvinden. Bij tuingeraniumsoorten die wel wat bescherming tegen de kou kunnen gebruiken tijdens de winter, kunt u met terugsnoeien wachten tot het voorjaar. Het uitgebloeide blad kan de ooievaarsbek dan nog wat beschermen tijdens de winterse kou.

In ons assortiment tuingeraniums vindt u onder de specificaties van iedere geranium, het precieze snoeiadvies voor de desbetreffende ooievaarsbek. Mocht u nog vragen hebben over het snoeien van uw tuingeraniums, neem dan gerust contact met ons op.

Hoe buitengeraniums verzorgen?

Voor al onze tuingeraniums geldt dat u ze heel het jaar door kunt planten, behalve bij vorst. Het aantal tuingeraniums dat u per vierkante meter dient aan te planten, staat per geraniumsoort aangegeven bij productspecificaties, onder “aantal per vierkante meter”. Verder is het van belang dat u rekening houdt met de gewenste standplaats van de geraniums die u buiten plaatst. Onze tuingeraniums gedijen het best bij een standplaats in de halfschaduw of in de zon.

Tuingeraniums zijn onderhoudsvriendelijke planten. U kunt de Ooievaarsbek buiten planten in uw tuingrond. Plantenvoeding kunt u toedienen tijdens de bloeiperiode van de tuingeranium. Bewater de tuinplant als de grond is uitgedroogd, maar doe dit zeker niet overvloedig.

Tuingeraniums kopen bij Het Groene Paradijs

Het Groene Paradijs is dé webshop als u op zoek bent naar de mooiste planten en andere gewassen voor in uw tuin. Daarnaast verkopen wij ook andere producten om in uw tuin te gebruiken. Of u nu op zoek bent naar tuingeraniums, of misschien toch een ander soort plant; wij hebben het voor u klaar staan. Gaat u bij ons tuingeraniums kopen of andere tuinplanten? Dan zorgen wij ervoor dat deze binnen vier dagen bij u worden afgeleverd. De planten komen direct van de topkweker en worden door ons geleverd met een garantie dat ze ook daadwerkelijk gaan groeien.