Skimmia

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wilt u een mooie skimmia kopen?

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in uw tuin die echt een uniek element toevoegt? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben namelijk de mooiste planten voor u bij elkaar gezet. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld de skimmia. Dit is een bijzondere plant die oorspronkelijk vooral in Oost-Azie voorkwam. Het is een plant met dikke, stevige bladeren die het ook heel goed doet in een Nederlandse tuin. Een skimmia bestellen? Dat doet u bij ons heel eenvoudig en veilig.

De skimmia kopen bij Het Groene Paradijs

Een skimmia kopen is bij ons heel veilig te doen. We zorgen er niet alleen voor dat er vetrouwelijk met uw gegevens om wordt gegaan, maar zorgen er ook voor dat de skimmia helemaal in perfecte staat bij u wordt afgeleverd. Heeft u hier vragen over, of over plaatsing of onderhoud van de skimmia? Dan neemt u gewoon even contact met ons op met al uw vragen. We staan altijd klaar om u te adviseren over de mooiste planten voor in uw tuin, of over het zo lang mogen genieten hiervan!