Japanse Hulst

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Japanse hulst voor in uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in uw tuin? Denkt u dat uw tuin wel een mooie impuls kan gebruiken? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij het ruime assortiment planten, struiken en bomen dat we bij Het Groene Paradijs voor u klaar hebben staan. Ze verkopen wij onder andere Japanse hulst. Dit is een haagplant die het hele jaar door mooi groen wordt. Ook in de winter staat deze sterke haag er mooi groen bij, zodat je er zeker van kunt zijn dat je tuin er het hele jaar door mooi uitziet. Een Japanse hulst kopen doe je heel eenvoudig in onze webshop.

Japanse hulst bestellen bij Het Groene Paradijs

De Japanse hulst is een populaire hulstsoort, ook bekend als Ilex crenata. Dat is niet verwonderlijk, want deze hulst ziet er niet alleen mooi uit, hij is ook nog eens zeer sterk. Deze haag kan 50 tot 200cm hoog groeien als u hem zijn gang laat gaan. Regelmatig snoeien en hem op deze manier een stuk lager houden kan natuurlijk ook. We raden u daarbij aan om gewoon eens bij ons te kijken wat de mogelijkheden zijn met de Japanse Hulst. Dit is een prachtige plant voor in de tuin, maar hij is ook perfect te gebruiken als natuurlijke omheining van tuin en huis. Het is een haag die weinig onderhoud nodig heeft.

De Japanse hulst kopen

U kunt bij ons de Japanse hulst bestellen, waarna wij ervoor zorgen dat deze haag zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. U kunt er bij ons altijd op rekenen dat de haagplanten die wij verkopen direct bij de kweker vandaan komen. Zodoende weet u dat de planten vers zijn, waarbij we ze ook nog eens leveren met groeigarantie. Meer weten over onze Japanse hulst, of een van de andere planten in onze webshop? Neem dan gewoon even contact met ons op met al uw vragen.