Klimplanten

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 37

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mooie en stevige klimplanten voor uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in uw tuin, waarmee u echt iets toevoegt dat er prachtig en uniek uitziet? Waarom kiest u er dan niet voor om een klimplant te nemen? Met klimplanten heeft u iets in uw tuin dat een geheel eigen wil heeft. Een plant die groeit waar hij wil, uiteraard wel binnen de lijntjes die u aangeeft. Klimplanten kopen doet u heel eenvoudig bij Het Groene Paradijs. We zorgen er dan voor dat deze planten zo snel mogelijk naar u toe worden gestuurd. Uiteraard geheel veilig, zodat ze zonder te beschadigen bij u worden afgeleverd.

Klimplanten bestellen

Wilt u klimplanten bestellen bij een webshop waar mensen werken met een echte passie voor planten? Dan bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment de mooiste planten voor u klaarstaan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u deze vers van de kweker geleverd krijgt. Hierdoor kunnen wij u ook garanderen dat deze planten echt gaan groeien in uw tuin. Meer weten over deze planten, of op zoek naar advies over het onderhoud hiervan? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.