Magnolia

7 producten

Magnolia 'Genie' - Beverboom
actie
Magnolia 'Genie' - Beverboom Beverboom
Niet op voorraad 35.99
Magnolia 'Stellata' op stam
actie
Magnolia 'Stellata' op stam Stermagnolia
59.99 69.99
Magnolia 'Susan' op stam
actie
Magnolia 'Susan' op stam Beverboom of Tulpenboom Susan
52.99 56.24
Magnolia 'Soulangeana' op stam
actie
Magnolia 'Soulangeana' op stam Beverboom of Tulpenboom
49.99 59.99
Magnolia 'Stellata' - Sternmagnolia
actie
Magnolia 'Stellata' - Sternmagnolia Stermagnolia
15.99 16.99
Magnolia 'Susan' - Beverboom
actie
Magnolia 'Susan' - Beverboom Beverboom of Tulpenboom Susan
15.99 19.99
Magnolia 'Soulangeana' - Tulpenboom
actie
Magnolia 'Soulangeana' - Tulpenboom Beverboom of Tulpenboom
16.99 19.99

Een magnolia bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een webshop waar u de mooiste planten kunt bestellen die er online te vinden zijn? Dan bent u bij Het Groene Paradijs altijd aan het juiste adres. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal prachtige planten voor u klaarstaan. Dit zijn planten waarbij u er op kunt rekenen dat deze er straks schitterend bijstaan, maar ook dat u hier lang van kunt genieten. Ze worden door ons met de grootste mogelijke zorg gekweekt, zodat u hier optimaal van geniet. Neem bijvoorbeeld de magnolia, een schitterende plant die daarbij ook nog eens heel lekker ruikt.

 

 

Eenvoudig een magnolia kopen

Als u ervoor kiest om een magnolia in uw tuin te zetten, dan mag u uzelf er op voorbereiden dat u in het voorjaar een schitterende tuin heeft. De magnolia is namelijk een van de mooist bloeiende bomen die er te vinden zijn. Als u de magnolia liefde geeft en goed verzorgt, dan betaalt zij u haar terug met een tuin om optimaal van te genieten. We raden u dan ook aan om in onze webshop zeker eens te bekijken wat wij op het gebied van de magnolia allemaal voor u klaar hebben staan. We hebben onze webshop dusdanig ingericht dat het heel eenvoudig is om de planten te vinden, maar ook om deze te bestellen. Een magnolia bestellen wordt zo heel makkelijk.

 

Wilt u een magnolia bij ons kopen?

De magnolia bestellen regelt u snel en veilig bij ons. Wij zorgen er dan voor dat deze boom zo snel mogelijk, in perfecte staat, bij u wordt afgeleverd. Elke bestelling die u bij ons maakt is daarnaast ook nog eens heel voordelig. Doordat wij geen showroom bij onze webshop hebben kunnen we namelijk de kosten die we rekenen voor onze planten, bomen en struiken, zo laag mogelijk houden. Zo haalt u al dat moois in huis voor prijzen die u niet snel in een andere webshop terug gaat vinden!