Siergrassen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 87

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Liriope muscari 'Variegata'
  Liriope muscari 'Variegata'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 8,96
 2. Liriope 'Silvery Sunproof'
  Liriope 'Silvery Sunproof'
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 4,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 87

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Het mooiste siergras

U heeft een tuin die u eens een ander uiterlijk wilt geven? Bij Het Groene Paradijs vindt u dan een zeer ruim assortiment tuinplanten waar uw tuin enorm door wordt verfraaid. Maar u kunt bij ons niet alleen terecht voor mooie planten, u kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om siergras aan te schaffen. Deze vorm van gras maakt uw tuin nog mooier dan hij al is. We hebben verschillende soorten siergras voor u klaarstaan. We raden u niet aan om op siergras te gaan voetballen, maar verder is het best mogelijk hier af en toe overheen te lopen. Siergrassen zijn een waardevolle toevoeging aan uw tuin, kijk dan ook gewoon even in ons assortiment daar vind u allerlei siergras soorten.

De mooiste soorten siergras

Siergrassen zijn in meerdere verschillende soorten en maten te verkrijgen. Neemt u dan ook gewoon even een kijkje in ons assortiment om te zien welke soort u het meeste aanspreekt. Met deze soort gras in uw tuin ziet u dat het allemaal gelijk een ander uiterlijk krijgt. Siergrassen zijn net even wat meer speciaal dan het gewone gras dat al uw buren in hun tuin hebben staan. Wilt u meer weten over de verschillende soorten gras die er te krijgen zijn, of bent u opzoek naar andere tuinplanten online? In onze webshop vindt u uitgebreide informatie over alle verschillende soorten. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden.

Siergrassen kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u siergrassen kopen? Dan zult u zien dat het maken van een bestelling bij Het Groene Paradijs altijd heel eenvoudig is. We raden u aan om ons even te bellen of een mailtje te sturen als u meer wilt weten over een bepaalde soort siergras. Wij delen onze kennis van vaste planten en grassen graag met u, ook als u bijvoorbeeld vragen heeft over een ander product in onze webshop.