Haagplanten

Wegens extreme voorjaarsdrukte zijn we genoodzaakt om het minimale bestelbedrag te verhogen naar 75 EURO
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie.

Momenteel moet u rekening houden met een levertijd van maximaal 10 werkdagen, dit geldt ook voor bestellingen die zijn geplaatst in het weekend van 21-22 maart.
Wij doen natuurlijk onze uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 56

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 56

Pagina
per pagina

De mooiste haagplanten voor uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie haag voor in uw tuin? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken. Bij Het Groene Paradijs vindt u namelijk een ruim assortiment met de beste producten op het gebied van haagplanten. We hebben deze met zorg voor u bij elkaar gezocht, zodat u een mooi, ruim aanbod aan deze planten bij ons terug kunt zien. Haagplanten kopen is bij Het Groene Paradijs daarnaast ook nog eens heel eenvoudig. Niet geheel onbelangrijk, het is ook nog eens veilig. U maakt niet alleen de bestelling veilig, wij zorgen er ook voor dat de planten veilig bij u worden afgeleverd!

Haagplanten bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u op zoek bent naar iets bijzonders voor in uw tuin, dan zijn haagplanten een goede optie. Met deze planten heeft u een natuurlijke afscherming in uw tuin. Het Groene Paradijs staat garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit, waarbij u er ook nog eens op kunt rekenen dat u een plant in huis haalt die direct bij de kweker vandaan komt. Verser kunnen uw planten dan ook niet worden, we geven dan ook zonder voorbehoud een garantie dat uw nieuwe planten echt gaan groeien.