Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' - Dwergmispel

Niet op voorraad

Dwergmispel

Omschrijving van Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' - Dwergmispel

Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' is een heester die oorspronkelijk uit Centraal- en Oost-Azië komt. Ookwel bekend als Dwergmispel. Gemiddelde hoogte van deze plant is 30 cm en hij kan 150 cm breed worden, een uitstekende bodembedekker dus. De bloeiperiode is in mei en juni met witte bloemen die insecten en bijen aantrekken, gevolgd door de vele grote rode bessen. De bladeren zijn klein en donkergroen en vertonen in de herfst een mooie verkleuring naar roodtinten.

 

De standplaats van deze Dwergmispel dienst zonnig tot halfbeschaduwd te zijn. Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' is goed winterhard, maar kan beschadigd worden door extreme vorst, gebruik dan dus een lichte winterbescherming. Snoeiadvies voor deze heester is om hem te snoeien na de bloei, om de groei te stimuleren en de vorm te behouden. Verwijder ook regelmatig dode takken en zieke takken.

 

Wilt u Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' - Dwergmispel kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Dwergmispel bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' - Dwergmispel

Hoogte bij levering 5-20cm
Hoogte volwassen plant 30cm
Bloeiperiode Mei, Juni
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 4
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99