Berberis thunbergii

6 producten

Berberis thunbergii Atropurpurea - Japanse Zuurbes
actie
Berberis thunbergii Atropurpurea - Japanse Zuurbes Japanse Zuurbes Atropurpurea
Berberis thunbergii Bagatelle - Zuurbes
actie
Berberis thunbergii Bagatelle - Zuurbes Japanse Berberis Bagatelle
Berberis thunbergii Green Carpet - Zuurbes
actie
Berberis thunbergii Green Carpet - Zuurbes Japanse Berberis Green Carpet
Berberis thunbergii 'Rose Glow' - Zuurbes
actie
Berberis thunbergii 'Rose Glow' - Zuurbes Zuurbes
Berberis thunbergii 'Harlequin' - Zuurbes
actie
Berberis thunbergii 'Harlequin' - Zuurbes Zuurbes
Berberis thunbergii 'Atropurpurea Nana' - Zuurbes
actie
Berberis thunbergii 'Atropurpurea Nana' - Zuurbes Zuurbes

Een Berberis thunbergii bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een plant bestellen bij Het Groene Paradijs die zowel qua kleur als qua vorm opvalt? Dan raden wij u aan om een kijkje te komen nemen bij de Berberis thunbergii. Deze bijzondere plant, ook wel bekend onder de naam Zuurbes, is een plant die in elke tuin een opvallende verschijning is. Wilt u een Berberis thunbergii kopen? Dan doet u dat eenvoudig en veilig in onze webshop. Wij zorgen er dan voor dat u de plant snel in huis heeft. U krijgt deze plant dan direct vanuit onze kwekerij geleverd. Zo kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen die er op het gebied van planten en struiken te vinden is.

De Berberis thunbergii kopen

Als u een Berberis thunbergii wilt bestellen in een betrouwbare, gespecialiseerde webshop, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Met een Zuurbes haalt u dan echt iets bijzonders in huis. Deze plant groeit namelijk in een mooie, gedronge bolvorm. Dat voegt een mooi element toe aan uw tuin! Daarbij valt de plant ook op door de rode kleur van de bladeren, alsmede door de kleine, gele besjes die er aan groeien. Vooral in het seizoen is dit zodoende een plant die voor een echte kleurexplosie in uw tuin zorgt. Neem een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij over deze plant klaar hebben staan om meer te weten te komen over planten en onderhouden van deze Berberis thunbergii.

Meer weten over de Berberis thunbergii?

U kunt natuurlijk ook altijd met al uw vragen contact opnemen met ons. We staan klaar om deze te beantwoorden, of om u advies te geven over het planten en onderhouden van de Berberis thunbergii. Wilt u een bestelling bij ons maken? Dan zorgen wij ervoor dat de haagplanten zo snel mogelijk bij u thuis worden afgeleverd. Indien u wenst kunt u ze ook op een specifiek tijdstip laten afleveren, zodat u zeker weet dat u thuis bent als we langskomen. Ook ophalen is bij ons mogelijk.