Lage Verbena

4 producten

Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard
actie
Verbena hastata 'Alba' - IJzerhard IJzerhard Alba
Verbena hastata - IJzerhard
actie
Verbena hastata - IJzerhard IJzerhard
Niet op voorraad 4.99
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis Lollipop - IJzerhard IJzerhard Lollipop
Verbena bonariensis - IJzerhard
actie
Verbena bonariensis - IJzerhard IJzerhard

Is er ook een lage Verbena verkrijgbaar?

Met een Verbena haalt u een erg gemakkelijke en mooie plant in de tuin. Veel onderhoud heeft u niet aan de Verbena, u moet er enkel op letten dat de grond niet te vochtig is en dat deze op een zonnig plek komt te staan. In het voorjaar is het een kwestie van het blad snoeien, zodat er nieuwe scheuten ontstaan. Doordat de Verbena normaliter een hoogte kan bereiken van meer dan een meter, is deze misschien niet voor iedere tuin geschikt. Hoewel de hoogte door veel mensen mooi wordt gevonden en het ideaal is om hoogtes te creëren in de tuin, bent u misschien op zoek naar een lage Verbena? Er is inderdaad ook een lage Verbena te koop.

Welke lage Verbena kopen?

Heeft u een kleinere tuin, dan kan het zijn dat de doorsnee Verbena te hoog voor u is. Met gemak kan de plant soms wel anderhalf meter worden. Wilt u een lage Verbena kopen, dan is de Verbena Lollipop ongetwijfeld een goed exemplaar. De Lollipop bereikt een hoogte van maximaal 60 tot 80 centimeter en dat is toch heel wat minder hoog dan de overige soorten. Een ander voordeel van de Verbena Lollipop, is dat deze een erg lange bloeiperiode heeft tijdens de zomermaanden. De Lollipop bloeit vanaf juni/juli tot ver in oktober. Bovendien trekken de bloemen ook bijen, vlinders en andere insecten aan, zodat de plant voor levendigheid in de tuin zorgt.

Een lage Verbena bestellen bij Het Groene Paradijs

Als u specifiek op zoek bent naar een Verbena die niet te hoog wordt, dan kunt u een lage Verbena bestellen bij Het Groene Paradijs. De beste lage Verbena die bij ons verkrijgbaar is, is de Verbena Lollipop. Hiermee heeft u een prachtige vaste plant die niet te hoog wordt en perfect in uw kleine tuin past. Een voordeel is dat u voor uw lage Verbena niet de deur uit hoeft. Na uw online bestelling, leveren wij deze snel uit in een stevige verpakking.