Montbretia

3 producten

Crocosmia 'Emily McKenzie' - Montbretia Crocosmia 'Emily McKenzie' - Montbretia Montbretia Emily McKenzie
Niet op voorraad
Crocosmia 'George Davidson' - Montbretia
actie
Crocosmia 'George Davidson' - Montbretia Montbretia
Crocosmia 'Lucifer' - Montbretia
actie
Crocosmia 'Lucifer' - Montbretia Montbretia 'Lucifer'

Plaats de opvallende montbretia in uw tuin

Wanneer u op zoek bent naar opvallende planten en bloemen in uw tuin, dan kunt u het beste kiezen voor planten met felgekleurde bloemen. Bloemen zijn altijd mooi om te zien en als ze in felle kleuren zijn, dan maakt dit de tuin een stuk vrolijker. Een plant waar u bijvoorbeeld voor kunt kiezen is de montbretia. De montbretia, ook wel crocosmia genoemd, is een vast knolplant die gemiddeld 50 tot 90 cm. hoog wordt. Dit hangt vooral af van het type plant. De bloemen van de montbretia zijn altijd felgekleurd en vallen hierdoor dus op.

Een montbretia kopen ook iets voor u?

Wilt u een montbretia kopen, dan heeft u keuze uit enkele typen. Het belangrijkste verschil zal de kleur van de bloem zijn. De meeste soorten hebben een rode of oranje bloem, maar er zijn ook soorten met een gele bloem. Waar u het beste wel voor kunt zorgen, is dat u meerdere planten bestelt. De mooie bloemen van de montbretia komen het beste uit als ze in een groep staan met meerdere planten. De bloeiperiode is van juni tot augustus en u kunt ze gerust op een zonnige tot halfschaduw plek plaatsen. Ook de winter zullen ze gemakkelijk overleven, alleen verliezen ze dan wel hun groene blad.

Een montbretia bestellen bij Het Groene Paradijs

De montbretia zal ongetwijfeld ook in uw tuin goed uitkomen. Hiervoor kunt u de montbretia bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Inderdaad dus, u kunt bij ons al uw planten en struiken online bestellen. Dit heeft als voordeel dat u planten op uw gemak bekijkt in uw eigen huiselijke omgeving. Na bestelling, duurt het 2 tot 6 werkdagen voordat de planten bij u worden afgeleverd en uiteraard goed verpakt. Daarna kunt u uw tuin vrolijken met de mooie montbretia.