Schermhortensia roze

4 producten

Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Ayesha' - Seringhortensia Seringhortensia
Hydrangea aspera 'Macrophylla' - Fluweelhortensia
actie
Hydrangea aspera 'Macrophylla' - Fluweelhortensia Hortensia Macrophylla
Niet op voorraad 16.99
Hydrangea serrata 'Bluebird' - Schermhortensia
actie
Hydrangea serrata 'Bluebird' - Schermhortensia Schermhortensia 'Bluebird'
Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' - Fluweelhortensia
actie
Hydrangea aspera 'Hot Chocolate' - Fluweelhortensia Fluweelhortensia Hot Chocolate
14.44 16.99

Wilt u een Schermhortensia in het roze in de tuin?

Het belangrijkste kenmerk van de Schermhortensia, is de bloeiwijze van de bloemen. De bloemen groeien als platte bloemschermen aan de stelen, dus niet in bolvorm zoals gebruikelijk bij de Hortensia. Ook bij een Schermhortensia mag u met de juiste verzorging een rijke bloei verwachten en heeft de Schermhortensia dezelfde indrukwekkende uitstraling als de bolhortensia. Wilt u een indrukwekkende Schermhortensia in het roze? Dan zijn er zeker soorten die u kunt verkrijgen met mooie lichtroze of donkerroze bloemen. Een schermhortensia in het roze geeft uw tuin een zomerse en fleurige uitstraling.

Een Schermhortensia kopen in het roze voor een fleurige tuin

Net zoals bij een Bolhortensia, mag u met een Schermhortensia genieten van een lange bloeiperiode. Doorgaans is de bloei vanaf juni tot september. Afhankelijk van de soort, mag u soms nog langer profiteren van een rijkelijke bloei. Wat belangrijk is bij een Schermhortensia in het roze kopen, is dat u de plant op een zonnige standplaats of eventueel halfschaduw zet. Hier voelt de plant zich het best en zal dan voor een rijkelijke bloei zorgen. Om een mooie roze kleur te behouden, is een hoge zuurgraad van de bodem noodzakelijk. Dit verkrijgt u door extra kalk te strooien rondom de Schermhortensia. Verder heeft u nagenoeg geen onderhoud aan de plant. De Schermhortensia is goed winterhard maar het blad blijft tijdens de winter niet groen. Knip in het voorjaar het dode blad weg, zodat er nieuw en vers blad groeit.

Een Schermhortensia in het roze bestellen bij Het Groene Paradijs

Ook een Schermhortensia zal net als de Bolhortensia een aantrekkelijke vaste plant in uw tuin zijn. Het is mogelijk om op gemakkelijke wijze een Schermhortensia te bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit kan simpel en snel in onze webshop. Hier vindt u alle soorten Hortensia´s, waaronder de Schermhortensia in het roze en ook in andere kleuren. U krijgt van ons altijd een groeigarantie, waardoor u zonder risico koopt. Heeft u nog vragen over welke Schermhortensia u moet bestellen of over de verzorging hiervan? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.