Siergrassen voortuin

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Met siergrassen in de voortuin creëert u een mooie entree

Een voortuin is voor menig woning een visitekaartje. Heeft u ook een voortuin, dan is het de kunst om deze dusdanig aan te kleden, dat uw woning uitnodigend wordt. U kunt uiteraard kiezen voor vaste planten in de voortuin, maar meer bijzonder zijn misschien wel siergrassen in de voortuin. Als u aan siergras denkt, dan zult u misschien aan een gazon denken. Dit groene gras is familie van siergrassen, maar siergrassen zijn zoals de naam al aangeeft, esthetisch mooi om te zien. Het gebruik van siergrassen in de voortuin is nog niet zo´n heel oud gebruik, maar wordt wel steeds populairder. Juist in een kleine voortuin, zijn siergrassen zeer geschikt.

Welk siergras in de voortuin kiest u?

Siergras in de voortuin kan op verschillende wijzes worden toegepast. De meeste soorten siergrassen plaats u in een groep als bijvoorbeeld bodembedekker. Er zijn ook soorten die u juist solitair kunt planten. Siergrassen zijn altijd decoratief om te zien en sterk. Ieder voorjaar komen er weer nieuwe scheuten tevoorschijn. Daarnaast heeft u nagenoeg geen onderhoud aan siergras in de voortuin. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten siergrassen. Er zijn grassen die in het voorjaar bloeien en waarin mooie gekleurde bloemen te zien zijn, maar ook grassen met pluimen en grassen met alleen blad. Daarnaast zijn grassoorten in alle afmetingen te verkrijgen, waarbij sommige soorten zelfs hoger dan een meter worden.

Siergras in de voortuin online kopen bij Het Groene Paradijs

Hoe kunt u het beste siergras aanschaffen? Niet iedere tuinwinkel heeft siergrassen in het assortiment. Gaat u siergras in de voortuin online kopen bij Het Groene Paradijs, dan heeft u juist een enorme keuze uit veel verschillende soorten. In onze webshop ziet u bij ieder soort siergras die wij verkopen foto´s en een duidelijk omschrijving, zodat u direct ziet wat de eigenschappen zijn en hoe u het siergras moet onderhouden. Met het siergras in de voortuin die u mooi vindt, voelen uw gasten zich direct welkom.