Japanse bamboe

9 producten

Fargesia 'Rufa'
actie
Fargesia 'Rufa' Bamboe
8.99 11.99
Fargesia robusta 'Formidable'
actie
Fargesia robusta 'Formidable' Bamboe
18.99 24.99
Fargesia robusta 'Campbell' Fargesia robusta 'Campbell' Bamboe
Fargesia 'Murieliae' - Bamboe Fargesia 'Murieliae' - Bamboe Bamboe Murieliae
Fargesia 'Jiuzhaigou' Fargesia 'Jiuzhaigou' Bamboe
Fargesia robusta Pingwu Fargesia robusta Pingwu Bamboe
Fargesia 'Blue Dragon' Fargesia 'Blue Dragon' Bamboe
Niet op voorraad
50 x Fargesia murieliae 'Panda' - Bamboe 50 x Fargesia murieliae 'Panda' - Bamboe Wintergroene Bamboe 'Panda' 60-80cm
Fargesia murieliae 'Panda' - Bamboe Fargesia murieliae 'Panda' - Bamboe Wintergroene Bamboe 'Panda'

De mooiste Japanse bamboe bij elkaar

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in uw tuin? Zou u wel eens wat groen in uw tuin willen hebben staan dat anders is dan wat u normaal in uw tuin heeft. Wat uw wensen ook zijn, u bent bij Het Groene Paradijs altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment aan de mooiste planten, struiken, bomen, heesters en haagplanten voor u klaarstaan. Zo verkopen wij onder andere Japanse bamboe. Dit is een prachtige plant waar niet alleen pandaberen dol op zijn. Deze bamboe die Japans is mag namelijk een echte aanwinst voor uw tuin genoemd worden.

 

Bamboe die Japans is

Met onze Japanse bamboe kunt u er op rekenen dat u een beplanting in huis haalt waar u optimaal van kunt genieten. Japanse bamboe is sterk, ziet er mooi uit en is in meerdere verschillende soorten verkrijgbaar. Neem gewoon even op uw gemak een kijkje in onze webshop om te zien welke soort u het beste bij uw tuin vindt passen. U kunt natuurlijk altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over deze bamboe. We vertellen u graag waar u deze het beste kunt neerzetten en wat voor verzorging de Japanse bamboe precies nodig heeft.

Vandaag nog Japanse bamboe kopen

Indien u op zoek bent naar de mooiste bamboe voor in uw tuin, dan zit u goed in onze webshop. Alle planten en andere producten die wij verkopen kweken we namelijk zelf. Zo weet u zeker dat u iets moois in uw tuin neer gaat zetten. We hebben dusdanig veel vertrouwen in onze producten dat wij alles leveren met groeigarantie. We leveren onze producten tegen scherpe prijzen. Aangezien wij geen showroom hebben scheelt ons dat enorm in de kosten. Deze lagere kosten vindt u dan weer terug in de lagere prijzen waar wij onze producten voor verkopen.