Magnolia boom

7 producten

Magnolia 'Genie' - Beverboom
actie
Magnolia 'Genie' - Beverboom Beverboom
32.99 35.99
Magnolia 'Stellata' op Stam - Stermagnolia
actie
Magnolia 'Stellata' op Stam - Stermagnolia Stermagnolia
59.99 69.99
Magnolia 'Susan' op Stam - Beverboom
actie
Magnolia 'Susan' op Stam - Beverboom Beverboom of Tulpenboom Susan
52.99 56.24
Magnolia 'Soulangeana' op Stam - Beverboom
actie
Magnolia 'Soulangeana' op Stam - Beverboom Beverboom of Tulpenboom
69.99 79.99
Magnolia 'Stellata' - Stermagnolia
actie
Magnolia 'Stellata' - Stermagnolia Stermagnolia
15.99 16.99
Magnolia 'Susan' - Beverboom
actie
Magnolia 'Susan' - Beverboom Beverboom of Tulpenboom Susan
19.99 24.99
Magnolia 'Soulangeana' - Beverboom
actie
Magnolia 'Soulangeana' - Beverboom Beverboom of Tulpenboom
Niet op voorraad 19.99

Wilt u een magnolia boom kopen?

Bent u op zoek naar een mooie boom voor in de tuin? Een boom die niet alleen lang meegaat, maar die ook echt wat toevoegt aan hoe je tuin er uitziet? Dan raden wij je aan om de magnolia boom eens te overwegen. Dit is een boom die er in het voorjaar schitterend uitziet, met bladeren die de aandacht trekken en je tuin tot je eigen paradijsje maken. Bij Het Groene Paradijs hebben wij deze mooie boom volop in het assortiment staan. Neem hier dan ook eens een kijkje als je wil zien hoe deze boom er ook bij jou in de tuin uit kan komen te zien. Een magnolia boom bestellen is bij ons daarbij heel eenvoudig en voordelig.

 

 

Een magnolia boom kopen bij Het Groene Paradijs

We hebben een webshop voor u ingericht waar u eenvoudig de mooiste bomen bij elkaar kunt vinden. We hebben ons assortiment met zorg samengesteld. Bomen die door ons worden gekweekt, waardoor wij u 30 dagen groeigarantie kunnen geven. We hebben geen showroom waar u al onze bomen, planten en struiken kunt komen bekijken, maar bieden u wel volop informatie over al onze producten aan op onze website. Daar komt bij dat u natuurlijk altijd even contact met ons op kunt nemen als u een vraag heeft. Deze kan gaan over een bepaalde boom, maar ook over een bestelling die u bij ons heeft gemaakt.

 

Snel en veilig een magnolia boom bestellen

Een magnolia boom kopen is bij Het Groene Paradijs heel eenvoudig. We raden u dan ook aan om gewoon even een kijkje bij ons te komen nemen als u meer wilt weten over wat er bij ons allemaal mogelijk is. We hebben mensen klaarstaan die uw vragen graag voor u beantwoorden. Een magnolia boom bestellen bij ons is zo heel eenvoudig, maar daarbij ook heel voordelig. Doordat we geen showroom hebben kunnen we onze kosten lager houden, wat we dan gelijk doorberekenen in onze prijzen. Zo koopt u die prachtige magnolia boom bij ons altijd tegen een scherpe prijs.