Tuinplanten encyclopedie

7 producten

Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel Lavendel Hidcote 'Hidcote'
Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst
actie
Ilex crenata 'Dark Green' - Japanse Hulst Japanse Hulst 'Dark Green'
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras
actie
Imperata cylindrica 'Red Baron' - Japans Bloedgras Japans Bloedgras Red Baron
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia
actie
Hydrangea arborescens 'Strong Annabelle' - Bolhortensia Hortensia
11.69 13.99
Liriope muscari 'Monroe White' - Leliegras
actie
Liriope muscari 'Monroe White' - Leliegras Leliegras
Festuca gautieri - Berenvel
actie
Festuca gautieri - Berenvel Berenvel

Een tuinplanten encyclopedie

Bent u op zoek naar de mooiste tuinplanten die er online te krijgen zijn? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij het uitgebreide assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment een groot aantal verschillende tuinplanten klaarstaan. We hebben bij elk van deze planten uitgebreide informatie geplaatst. Zo bent u dankzij onze online tuinplanten encyclopedie gelijk helemaal op de hoogte van alles wat wij verkopen. Onze webshop kunt u vergelijken met een encyclopedie voor tuinplanten, samengesteld door mensen die een echte passie hebben voor alles wat groeit en bloeit.

De encyclopedie van tuinplanten

U wilt graag meer weten over een bepaalde plant voor in uw tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verkopen namelijk niet alleen maar een groot aantal verschillende tuinplanten, we hebben ook een encyclopedische kennis over alles wat wij verkopen. We raden u daarbij aan om vooral ook eens contact met ons op te nemen als u vragen mocht hebben voor een van de planten, struiken of bomen uit onze tuinplanten encyclopedie. We vertellen u graag meer over onze producten, waarbij we u dan gelijk advies kunnen geven over het planten en verzorgen van al die mooie tuinplanten die wij verkopen.

Meer weten over onze encyclopedie voor tuinplanten?

Onze encyclopedie van tuinplanten staat altijd voor u klaar. Neem gewoon eens een kijkje als u een plant in uw tuin heeft staan waar u meer over wilt weten. Uiteraard kunt u ook kijken als u een bepaalde plant wilt kopen, maar eerst wilt weten hoe deze plant verzorgd moet worden. Bij Het Groene Paradijs werken mensen die een echte passie hebben voor alles wat groeit en bloeit. U mag er dan ook op rekenen dat wij altijd klaarstaan om u verder te helpen als u vragen heeft, of advies nodig heeft. Samen met ons zorgt u ervoor dat u straks een prachtige tuin heeft, waar u optimaal van gaat genieten!