Ooievaarsbek

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 40

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 40

Van hoog naar laag sorteren

De Ooievaarsbek bij Het Groene Paradijs kopen

Elke plant bij Het Groene Paradijs heeft zo zijn eigen bijzonderheden. De Ooievaarsbek is bijvoorbeeld een plant die bij uitstek is geschikt als weefplant. Dit zijn planten die bijvoorbeeld een heester of andere tuinplanten met elkaar verbindt. U vindt de Ooievaarsbekken in het assortiment van Het Groene Paradijs. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan de mooiste planten bij elkaar staan. Deze planten halen wij van over de hele wereld bij elkaar. We heten per slot van rekening niet voor niets Het Groene Paradijs! U kunt ook bij ons terecht als u tuingereedschap nodig heeft, of als u plantenvoeding wilt kopen waar uw planten het nog mooier mee doen!

Wat is een Ooievaarsbek?

Als weefplant is groeien niet vanzelfsprekend voor de Ooievaarsbekken. Het zijn planten die zich eigenlijk omhoog werken over de rug van sterkere andere planten. Als u kijkt naar de Latijnse naam van deze plant, dan wordt de oorsprong hiervan al gelijk een stuk duidelijker: Geranium. Er zijn meer dan 400 verschillende soorten geraniums op de wereld, waarbij er een grote verscheidenheid is tussen de verschillende soorten. Deze Oxonianum is een plant die vooral als bodembedekker of borderplant wordt gebruikt. Hij is hierbij een graag geziene gast, ook al omdat dit een mooie, kleurrijke plant is. Daar komt bij dat de plant een opvallende geur heeft. Deze is niet bedoeld om insecten aan te trekken, maar juist om schadelijke insecten af te schrikken.

De Ooievaarsbek kopen bij Het Groene Paradijs

In onze webshop kunt u eenvoudig zo'n mooie Ooievaarsbek kopen om in uw tuin te planten. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling met de grootst mogelijke zorg wordt ingepakt en snel naar u toe wordt gestuurd. Het is een plant die veel vocht nodig heeft. Let er dan ook op dat u hem op tijd water geeft. De plant zal niet snel doodgaan als hij niet genoeg water krijgt, maar wel wat van zijn pracht en praal verliezen. Meer weten over deze plant? Neem dan gewoon een keer vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder een goede keuze te maken!