Schapengras

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Schapengras bij Het Groene Paradijs

Geen zorgen: u hoeft geen schapen te gaan houden om toch Schapengras in uw tuin te kunnen plaatsen. Het is toegegeven dat schapen er wel pap van lusten, van deze soort gras, maar het is vooral ook een soort die er erg mooi uitzien. In de bergen van Zwitserland kunnen de herders aan de kleur van het gras zien of de lente of winter er weer aankomt. We verwachten niet van u dat u ook het weer gaat voorspellen aan de hand van deze grassoort, maar we hopen wel dat u er van zult genieten als u schapengrassen in uw tuin heeft staan.

Wat zijn schapengrassen?

Deze soort gras, die ook wel Festuca Glauca wordt genoemd, heeft een opvallend uiterlijk. Het is een soort gras met opvallend loof dat een blauwe gloed heeft. Het mooie hieraan is dat het gras de hele winter door zijn mooie kleur behoudt. Het is een grassoort die ook nog eens meerdere verschillende vertakkingen heeft. Zo kiest u altijd een mooi gras wat er altijd op zijn best uitziet. Let er daarbij wel op dat het gras licht kan gaan verkleuren aan het einde van bepaalde seizoenen, maar dat het altijd weer zijn oude kleur aanneemt als het zich op zijn best voelt. Hierdoor is schapengras een mooie toevoeging aan uw tuin als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een betrouwbare bodembedekker.

Schapengras kopen?

Wilt u schapengras kopen? Dan raden we u aan om eens een kijkje te nemen op Het Groene Paradijs. We hebben hier meerdere soorten schapengrassen voor u klaarstaan, waarvan we zeker weten dat u een soort gaat vinden die ook mooi in uw tuin staat. We adviseren u hierbij graag over niet alleen de juiste soort gras, maar ook over het onderhoud hiervan. U hoeft zich hier overigens ook geen zorgen over te maken. Deze grassoort is namelijk enorm eenvoudig te onderhouden. U hoeft zelfs geen schapen in te huren om het onderhoud te verzorgen...