Dryopteris

5 producten

Dryopteris filix-mas - Mannetjesvaren
actie
Dryopteris filix-mas - Mannetjesvaren Mannetjesvaren filix-mas
Dryopteris affinis - Goudschubvaren
actie
Dryopteris affinis - Goudschubvaren Schildvaren of Geschubde Mannetjesvaren
Dryopteris affinis 'Crispa' - Niervaren
actie
Dryopteris affinis 'Crispa' - Niervaren Schildvaren of Geschubde Mannetjesvaren
Dryopteris erythrosora - Herfstvaren
actie
Dryopteris erythrosora - Herfstvaren Herfstvaren
Dryopteris filix-mas Cristata - Kamvaren
actie
Dryopteris filix-mas Cristata - Kamvaren Kamvaren

Dryopteris kopen bij Het Groene Paradijs

Voor een mooie varen bent u nu in de juiste webshop aan beland. We hebben namelijk bij Het Groene Paradijs een zeer ruim assortiment aan de beste varens voor u bij elkaar staan. Neem bijvoorbeeld de Dryopteris. Deze varen is een van de vele soorten niervaren die er te krijgen zijn. In totaal zijn er alleen van deze soort al enkele honderden variaties te vinden. Deze Dryopteris plant is een varen die normaal gesproken groeit tot ongeveer 100 tot 120 centimeter hoogte. Het is een plant die bij voorkeur in de schaduw staat. Let hier dan ook op als u uw tuin indeelt en bekijkt waar deze mooie varen moet komen te staan.

Op zoek naar een mooie Dryopteris plant?

We raden u aan om eens op uw gemak een kijkje te komen nemen in onze webshop. We hebben namelijk een groot aantal verschillende producten voor u klaarstaan, die er allemaal aan bijdragen dat u straks een prachtige, levende tuin heeft. We geven u daarbij graag advies over waar u deze tuinplanten het beste neer kunt zetten en hoe u deze zodanig verzorgt dat ze optimaal kunnen groeien en bloeien. Overigens krijgt u bij alle producten die wij verkopen standaard een groei- en bloeigarantie. We willen graag dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van alles wat ze in onze webshop aankopen.

Vandaag nog een Dryopteris kopen?

Indien u een Dryopteris wilt kopen is dit altijd mogelijk in onze webshop. We maken het bestellen van planten en andere producten in onze webshop zo eenvoudig en veilig mogelijk. Na het afronden van uw bestelling zorgen wij er voor dat deze snel en veilig bij u wordt afgeleverd. U kunt daarbij zelf bepalen wanneer wij de Dryopteris bij u komen afleveren. Zo kunt u een tijd kiezen waarvan u zeker weet dat u thuis bent om uw bestelling in ontvangst te nemen.