Vaccinium corymbosum 'Hortblue Petite' - Bosbes

Op voorraad

Bosbes

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Vaccinium corymbosum 'Hortblue Petite' - Bosbes

Vaccinium corymbosum 'Hortblue Petite' is een compacte Bessenstruik die 2 keer per jaar zoete blauwe bessen geeft. De eerste pluktijd is in juli/augustus, de tweede vind plaats in september/oktober, dit keer met grotere vruchten. De volwassen struik is ongeveer 80cm hoog. In april en mei bloeien er lichtroze bloemen. Als u de bessen zelf wilt consumeren is het raadzaam net voor de rijptijd een net over de planten te spannen, want de blauwe bessen zijn erg geliefd bij vogels en insecten.

 

De Vaccinium corymbosum 'Hortblue Petite' is zelfbestuivend en is tevens ook als goede bestuiver te gebruiken. Het liefst staat deze plant in de volle zon hij groeit het best op een humusrijke zure grond. Het is aan te raden organische meststof te gebruiken. U kunt na de vorsperiode lange scheuten wegsnoeien om de plant in model te houden.

 

Wilt u Vaccinium corymbosum 'Hortblue Petite' of Bessenstruik kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Bessenstruik bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Fruitplanten. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

Meer informatie over Vaccinium corymbosum 'Hortblue Petite' - Bosbes

Hoogte bij levering 30-60cm
Hoogte volwassen plant 80cm
Bloeiperiode April, Mei
Bloeikleur Roze
Standplaats Zonnig
Bladkleur Groen
Wintergroen Nee
Winterhardheid Goed
Aantal per m² 2
Snoeiadvies Zie omschrijving
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99