Verbena rigida santos

1 product

Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
8.88 9.99
Bekijk product

Wat is de Verbena rigida Santos voor plant?

Omdat de Verbena van oorsprong een Zuid-Amerikaanse plant is, is het vanzelfsprekend dat er ook cultivars zijn met een Spaanse naam. Zo is dit het geval met de Verbena rigida Santos. Deze mooie plant valt op door fel gekleurde paarse bloemen. De plant wordt ook niet al te hoog, gemiddeld tussen de 30 en 40 centimeter. Hierdoor kunt u de Verbena rigida Santos gebruiken als vaste plant in een border, maar ook als bodembedekker om kale plekken te bedekken. Verder doet de plant het goed in een pot op tafel of op een balkon.

read-more-splitter

Geen spijt door een Verbena rigida Santos te kopen

U krijgt zeker geen spijt door een Verbena rigida Santos te kopen. De mooie paarse bloemetjes die in trosjes de bovenzijde van de stelen versieren, zorgen voor een fleurige tuin. De plant heeft ook een erg lange bloeiperiode tijdens de zomer en tot zelfs tot in de herfst. De bloeiperiode is vanaf juli tot oktober. Bijzonder is ook de geur van de bloemen die bijen, hommels en vlinders aantrekken. De Verbena rigida Santos is matig winterhard. U doet er daarom goed aan om voor beschermende maatregelen te zorgen tijdens de vorstperiode. Plaats de plant ook in een niet te vochtige grond en in de zon, hier voelt de Verbena rigida Santos zich het beste thuis.

Een Verbena rigida Santos bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u ook de mooie Verbena rigida Santos bestellen? Dan kan dit snel en eenvoudig in de webshop van Het Groene Paradijs. Niet alleen kunt u hier de Verbena rigida Santos bestellen, wij hebben vele soorten van de Verbena in ons assortiment. Neem ook eens een kijkje bij al onze andere planten en struiken in onze uitgebreide assortiment. U zult hier zeker iets kunnen vinden voor in uw tuin of op uw balkon. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze of heeft u advies nodig over uw Verbena rigida Santos? Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.