Verbena rigida winterhard

1 product

Verbena rigida - IJzerhard
actie
Verbena rigida - IJzerhard IJzerhard rigida
8.88 9.99
Bekijk product

Is een Verbena rigida winterhard

Met de prachtige felgekleurde paarse bloemen, is de Verbena rigida een aanwinst voor uw tuin. Door de hoogte van 70 tot 100 centimeter, is het ook een sierlijke plant om te zien en de plant laat zich goed combineren met andere planten in bijvoorbeeld een planten- en bloemenborder. De Verbena rigida moet het ook hebben van de bloemen, want de lancet gevormde bladeren zijn spaarzaam. De verbena rigida is een echte zomerbloeier, vanaf juni/juli tot september. Maar als u ook het volgende jaar van de plant wilt genieten, dan moet deze winterhard zijn. Is de Verbena rigida winterhard en overleeft de plant de winter?

read-more-splitter

Een Verbena rigida winterhard kopen

De Verbena staat erom bekend niet altijd even goed winterhard te zijn. Dit hangt ook helemaal af van de soort Verbena. Het is mogelijk om een Verbena rigida winterhard te kopen, want de plant is matig winterhard. Dit houdt wel in dat u wat voorzorgsmaatregelen moet nemen tijdens de winter. De plant zal het mogelijk moeilijk krijgen tijdens zeer ernstige vorst. De standplaats van de Verbena rigida met dan ook de volle zon zijn. Verder is een beschutte plek noodzakelijk en eventueel moet u de grond rondom de plant voorzien van mulch. Zo beschermt u de Verbena rigida optimaal tegen de vorst. Snoeien doet u het beste in het vroege voorjaar, zodat de plant weer opnieuw zal uitlopen.

Een Verbena rigida winterhard bestellen bij Het Groene Paradijs

Door een Verbena rigida winterhard te bestellen, weet u zeker dat u een Verbena heeft die de winter kan overleven. Bovendien is een Verbena rigida winterhard bestellen vrij eenvoudig door de webshop van Het Groene Paradijs te bezoeken. Hier kunt u diverse soorten van de Verbena vinden, waaronder de Verbena rigida. Wij verzenden al onze planten in een goede en stevige verpakking, zodat u zeker weet dat uw planten onbeschadigd bij u arriveren. Wilt u nog advies over de verzorging van een Verbena rigida? Neemt u dan gerust contact met onze klantenservice op.