We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Wat is de Verbena venosa voor een plant?

De Verbena is een geliefde plant die in veel Nederlandse tuinen voorkomt. Er zijn van de Verbena veel cultivars te verkrijgen. Welke wensen u ook heeft aan uw Verbena, er is altijd wel een soort die hieraan voldoet. De Verbena vernosa is een variant die ook bekend staat onder een andere naam, namelijk de Verbena rigida. Deze van oorsprong Zuid-Amerikaanse vaste plant, heeft een lange bloeiperiode tijdens de zomer en de herfst. Er ontstaan tijdens de bloeiperiode paarse tot soms blauw paarse bloemetjes, die als trosjes bij elkaar komen aan de toppen van de stengels.

De mogelijkheden bij een Verbena venosa kopen

Een groot voordeel van een Verbena venosa kopen, is dat het een flexibel plantje is. De plant wordt namelijk niet erg hoog. Gemiddeld wordt een Verbena venosa 20 tot 30 centimeter hoog en dit biedt mogelijkheden voor uw tuin. U kunt de Verbena venosa gebruiken om in borders te plaatsen, maar het is ook een prima plantje om in een pot op tafel te plaatsen of in een bloembak voor op het balkon. Aangezien de Verbena venosa matig winterhard is, kunnen wat beschermende maatregelen tijdens de strenge vorst geen kwaad. Zorg voor voldoende beschutting, zodat de vrieskou de plant niet aantast. Ook een zonnige standplaats is voor de Verbena venosa noodzakelijk.

Een Verbena venosa bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u ook een gemakkelijk plantje zoals de Verbena Venosa in uw tuin of in een plantenbak? Dan is de Verbena venosa te bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Naast de Verbena venosa, is het mogelijk om vele andere soorten van de Verbena in onze webshop te bestellen. Het bestellen doet u ontspannen vanuit uw eigen huis, zodat u de tijd heeft om ons assortiment te bekijken. Wij beschrijven iedere plant uitgebreid en plaatsen hier duidelijke foto´s bij. Mocht u toch nog vragen hebben? Dan staat er altijd een deskundig team van medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden.