Witte boerenhortensia

3 producten

Hydrangea macrophylla 'Schneeball' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Schneeball' - Boerenhortensia Boerenhortensia
9.99 12.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla 'Little White' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Little White' - Boerenhortensia Boerenhortensia 'Little White'
16.99 19.99
Bekijk product
Hydrangea macrophylla 'Endless Summer The Bride' - Boerenhortensia
actie
Hydrangea macrophylla 'Endless Summer The Bride' - Boerenhortensia Bolhortensia
32.99 39.99
Bekijk product

Waarom kiest u voor een witte Boerenhortensia?

Van alle soorten Hortensia´s, is de Boerenhortensia oftewel de Bolhortensia het meest populair. Dit heeft vooral te maken met de varianten waaraan grote bollen met bloemen groeien. Al die grote bollen zien er schitterend uit en kleden de tuin helemaal aan. Deze bloemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood, roze of paars. Als u liever wat minder kleur wilt in de tuin en het neutraal wilt houden, dan kunt u ook kiezen voor een witte Boerenhortensia. Ook de bloembollen van de witte Boerenhortensia zullen even indrukwekkend zijn als Boerenhortensia´s met gekleurde bloemen.

Welke soort witte Boerenhortensia kopen voor uw tuin?

Een witte Boerenhortensia kopen kan, maar dan moet u wel een keuze maken uit één van de varianten. De Boerenhortensia ´Endless Summer The Bride´ is een bijzondere witte soort. U heeft met deze Boerenhortensia een schitterend uitzicht in uw tuin tijdens de bloeiperiode. Er groeien dan mooie witte bollen. De bloeiperiode is bovendien erg lang, vanaf mei tot oktober. U heeft de witte bloembollen vanaf de lente tot ver in de herfst! Met de variant Boerenhortensia ´Little White´kiest u voor een kleinere versie. Deze variant haalt een hoogte van 50 tot 60 centimeter en heeft ook schitterende witte bloembollen. De bloeiperiode van de Little White is vanaf juni tot september en dit is nog steeds een erg lange bloeiperiode

Een witte Boerenhortensia bestellen bij Het Groene Paradijs

Is het de bedoeling om een witte Boerenhortensia te bestellen voor in uw tuin? Door uw Hortensia te bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs, maakt u het zichzelf erg gemakkelijk. U hoeft namelijk niet de deur uit voor uw planten. U maakt thuis in alle rust uw keuze en dan hoeft u enkel te wachten tot de bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen wordt geleverd. Mocht u toch nog begeleiding nodig hebben bij uw keuze of heeft u vragen over de verzorging van een Hortensia? Dan mag u altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice.