Campanula cochleariifolia 'Jingle White' - Klokjesbloem

Op voorraad

Dwergklokje Klokjesbloem

Bijpassende producten om mee te bestellen

Omschrijving van Campanula cochleariifolia 'Jingle White' - Klokjesbloem

Campanula cochleariifolia 'Jingle White' ofwel Klokjesbloem is prettige vaste plant die het goed zal doen in vrijwel iedere tuin. Campanula cochleariifolia 'Jingle White' bloeit met mooie witte bloemetjes in de maanden juni tot en met augustus. Deze Klokjesbloem zal het best tot zijn recht komen op een zonnige tot halfschaduwrijke plaats in de tuin. Campanula cochleariifolia 'Jingle White' wordt 10cm hoog en is wintergroen. Verder is deze vaste plant goed winterhard en de plantafstand bedraagt 12 stuks per vierkante meter.

 

Plaats de mooie Campanula cochleariifolia Jingle White in de tuin

Wilt u een mooie bodembedekker in de tuin of een gemakkelijk plantje voor in een plantenbak? Dan is de Campanula cochleariifolia Jingle White hiervoor een prima exemplaar. Met dit plantje heeft u een prachtige bodembedekker en waarmee u met meerdere exemplaren alle kale plekken in uw tuin kunt bedekken. Tijdens de bloeiperiode ontstaan er aan de Campanula cochleariifolia Jingle White mooie witte bloemen in een klokmodel. De Campanula cochleariifolia Jingle White is een klein plantje, gemiddeld wordt een hoogte van 10 centimeter behaald. Hierdoor kunt u de Jingle White ook gemakkelijk kwijt in een pot voor op tafel of in een plantenbak aan een balustrade. 

 

Een Campanula cochleariifolia Jingle White kopen voor in uw tuin?

Waar moet u rekening mee houden bij een Campanula cochleariffolia Jingle White kopen? Met de aanschaf van deze Klokjesbloem, haalt u een erg gemakkelijk plant in uw tuin. De belangrijkste vereiste aan de plant, is de standplaats. Net zoals voor bijna alle soorten van de Campanula, vereist ook de Jingle White een zonnige plek. Eventueel halfschaduw mag ook, als de plant maar enkele uren per dag zon krijgt. Een goed doorlatende grond is zeker mooi meegenomen, maar verder worden hier weinig eisen aangesteld. De Campanula cochleariifolia is zeer goed winterhard, dus u hoeft voor de winter geen specifieke maatregelen te nemen. Daarnaast is de Jingle White groenblijvend, voor een mooie groene wintertuin. 

 

Een Campanula cochleariifolia Jingle White kopen bij Het Groene Paradijs

Zoekt u een gemakkelijk en sterk plantje, een bodembedekker of een plantje voor in een plantenbak? Dan doet u er goed aan om een Campanula cochleariifolia Jingle White te kopen bij Het Groene Paradijs. Bij ons is het bestellen van uw planten en struiken erg gemakkelijk, want u winkelt vanuit uw eigen huis. Wij geven in de webshop een duidelijke omschrijving van de planten en plaatsen duidelijke foto´s. Hierdoor kunt u een duidelijke keuze maken en met de groeigarantie die wij voor iedere plant afgeven, koopt u online uw planten zonder risico.

Wilt u Campanula cochleariifolia 'Blue Baby' - Klokjesbloem kopen of bestellen?

Bij Het Groene Paradijs kunt u veilig en gemakkelijk Klokjesbloem bestellen, wij geven altijd 1 maand groeigarantie op al onze Bodembedekkers. Dus mocht er onverhoopt een plant niet aanslaan in uw tuin, dan zorgen wij kosteloos voor een vervanger. Daarnaast krijgt u bij u bestelling altijd de juiste informatie over de juiste aanplant- en verzorgingswijze van uw planten. Mocht u nog twijfelen kunt u altijd Contact opnemen met onze deskundige klantenservice of kijken naar ervaringen van onze klanten op Trustpilot.

 

Meer informatie over Campanula cochleariifolia 'Jingle White' - Klokjesbloem

Hoogte bij levering 0-30cm
Hoogte volwassen plant 10cm
Bloeiperiode Juni, Juli, Augustus
Bloeikleur Wit
Standplaats Zonnig, Halfschaduw
Bladkleur Groen
Wintergroen Ja
Winterhardheid Zeer goed
Aantal per m² 12
Aantal per strekkende meter 6
Aanplantadvies Heel het jaar behalve bij vorst
Onderhoudsvriendelijk Ja
Voeding Organo Top
Potgrond DCM universele potgrond
Anderen bestellen ook
 • DCM Universele potgrond 20 liter DCM Universele potgrond 20 liter Universele tuinaarde voor al uw buitenplanten en binnenplanten
  7.99
 • DCM Vivimus Universeel 20 liter DCM Vivimus Universeel 20 liter Universele Bodemverbeteraar
  9.99
 • Organische Meststof Organische Meststof Organo Top
  8.99
 • Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
  8.99