Delosperma

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Delosperma staat garant voor een fleurige tuin

De Delosperma is een plantengeslacht van meer dan 100 verschillende vetplanten. De bladeren zijn groen van kleur en hebben de typische vetplantstructuur. Opvallend aan de Delosperma, zijn de mooie gekleurde bloemen. De vorm van de bloem lijkt erg op die van de Margriet. De verschillende soorten hebben hun eigen eigenschappen en de bloemen een bepaalde kleur. De Delosperma is een plant die ongeveer 10 tot 20 centimeter hoog wordt. Het is hierdoor een prima bodembedekker. Hiermee kunt u borders goed vullen, maar de plant is ook zeer geschikt in een rotstuin. Wel moet u rekening houden met de standplaats, grondsoort en hoe u de planten moeten verzorgen.

De verzorging bij een Delosperma kopen

Wat moet u weten over de verzorging van een Delosperma? De standplaats is van belang. De plant staat graag op een zonnige plek en eventueel half in de schaduw. Wel moet de bodem ongeveer matig voedselrijk en droog zijn. Hoewel de Delosperma matig winterhard is, moet u wel maatregelen nemen om de grond in de winter droog te houden. Het liefste moet de bodem ook kalkvrij zijn, iets waar veel planten juist wel behoefte aan hebben. Tijdens de winterperiode blijven de bladeren van de plant groen, dus ook ´s winters geniet u alsnog van een mooie bodembedekker in de tuin.

Hoe een Delosperma bestellen bij Het Groene Paradijs?

Een Delosperma is een veel voorkomende plant. Maar misschien bent u niet in staat om de deur uit te gaan of u wilt dit helemaal niet. In dit geval kunt u online een Delosperma bestellen bij Het Groene Paradijs. Onze webshop is gebruiksvriendelijk ingedeeld, zodat u erg gemakkelijk de planten vindt die u zoekt. U heeft keuze uit verschillende betaalmethode om uw bestelling te voltooien. Wij zorgen dat u uw Delosperma of andere planten binnen vijf dagen bij u thuis ontvangt.